[a] mareczek - 1.8 16v, 125km, 2001, LPG
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Hej Marek.
Ja bym się kompletnie nie przejmował. Skoro od dawna już zarejestrowane u nas i jeździ, były przeglądy, auto jest OK i nie ma się czego czepić to ja bym się nie czepiał. Skoro masz je dla siebie, to owszem, może poznasz inną historię auta niż się byś spodziewał, ale ja bym afery nie robił. NIKT nie dojdzie co było wcześniej, skąd takie a takie numery VIN, do kogo wcześniej należało auto (jeśli faktycznie było przebijane). Teraz to już musztarda po obiedzie. Dla Ciebie najważniejsze, aby Ci dobrze służyło. Skoro niby wychodzi jak wychodzi, to by oznaczało, że auto masz 3 lata młodsze, pewnie mniej zajeżdżone, pięknie się prezentujące i co tu więcej chcieć...
Ze swojej strony Ci powiem, że bardzo fajny egzemplarz Ci się trafił. Bezawaryjności i zadowolenia życzę!
Ja bym się kompletnie nie przejmował. Skoro od dawna już zarejestrowane u nas i jeździ, były przeglądy, auto jest OK i nie ma się czego czepić to ja bym się nie czepiał. Skoro masz je dla siebie, to owszem, może poznasz inną historię auta niż się byś spodziewał, ale ja bym afery nie robił. NIKT nie dojdzie co było wcześniej, skąd takie a takie numery VIN, do kogo wcześniej należało auto (jeśli faktycznie było przebijane). Teraz to już musztarda po obiedzie. Dla Ciebie najważniejsze, aby Ci dobrze służyło. Skoro niby wychodzi jak wychodzi, to by oznaczało, że auto masz 3 lata młodsze, pewnie mniej zajeżdżone, pięknie się prezentujące i co tu więcej chcieć...
Ze swojej strony Ci powiem, że bardzo fajny egzemplarz Ci się trafił. Bezawaryjności i zadowolenia życzę!
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
super "bestia"
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Witam ZKP !!!
trochę mnie tutaj nie było a postaram się pomału wszystko dodawać na początek troche ciemnej szyby i zim na stali 15" ale zdjęcie z początku sezonu
naklejka gotowa do hamulcowania
i te nieszczęsne światła pojeździłem z nimi trocha i trafiły do garażu bo przestały mi się podobać
i na koniec ostatnie naprawy
- łączniki x2
- końcówka x1
- i klocki wiadomo kpl.
pozdrawiam i do następnego obiecuje że już wszystko wrzucę
trochę mnie tutaj nie było a postaram się pomału wszystko dodawać na początek troche ciemnej szyby i zim na stali 15" ale zdjęcie z początku sezonu
naklejka gotowa do hamulcowania
i te nieszczęsne światła pojeździłem z nimi trocha i trafiły do garażu bo przestały mi się podobać
i na koniec ostatnie naprawy
- łączniki x2
- końcówka x1
- i klocki wiadomo kpl.
pozdrawiam i do następnego obiecuje że już wszystko wrzucę
Ostatnio zmieniony 01 lut 2014, 10:42 przez mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Eee czemu, na tym aucie w takim samym kolorze nie wyglądają najgorzej! Trochę egzotycznie, owszem, ale dlatego, że nie spotykamy żadnych urozmaiceń co do naszych firmowych lamp jakie mamy u siebie pozakładane.GOTI pisze:Świetnie pasują czarne felgi do jasnego lakieru
Heh ah te lampy.. mają "swój urok" ale za bardzo ufo
Moim zdaniem mają swój urok i to bez cudzysłowia
A czarne felgi faktycznie świetnie pasują do Twojego lakieru. Trafiła Ci się bardzo fajna Zośka
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
i słusznie, chociaż to kwestia gustumareczek pisze:.............
i te nieszczęsne światła pojeździłem z nimi trochę i trafiły do garażu bo przestały mi się podobać
Obrazek
..............
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.