[x] Exact's Peugeot 5008 2.0 HDI 150KM Allure 2010
[x] Exact's Peugeot 5008 2.0 HDI 150KM Allure 2010
Witam,
Nie jest to Zafira, ale poszukując vana pierwszy wybór padł właśnie na nią.
W trakcie poszukiwań natrafiłem jednak na Peugeota - moim zdaniem w prawie idealnym stanie technicznym, o co nie było łatwo.
Posiada silnik 2.0 HDI o mocy 150KM oraz momencie 340Nm (10.5 do setki ) oraz zadowala się średnio 6.5 litra ropy.
Z ciekawszego wyposażenia warto wymienić dach panoramiczny, dwustrefową klimę, wyświetlacz HUD oraz nawigację. Jest 7-osobowy.
Nie jest to Zafira, ale poszukując vana pierwszy wybór padł właśnie na nią.
W trakcie poszukiwań natrafiłem jednak na Peugeota - moim zdaniem w prawie idealnym stanie technicznym, o co nie było łatwo.
Posiada silnik 2.0 HDI o mocy 150KM oraz momencie 340Nm (10.5 do setki ) oraz zadowala się średnio 6.5 litra ropy.
Z ciekawszego wyposażenia warto wymienić dach panoramiczny, dwustrefową klimę, wyświetlacz HUD oraz nawigację. Jest 7-osobowy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Powiem szczerze, że ostatnio zainteresowało mnie to auto, znajoma przyjeżdża takim do pracy
Zadowolenia życzę
Zadowolenia życzę
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Świetnego masz tego swojego kocura. Silniki HDI cieszą się ogromną popularnością również wśród francuskich taksówkarzy, gdzie silnik ów pracujący w korporacjach wyłączany jest tylko jak mu się zmienia olej.. Bardzo dobra jednostka napędowa. Gdybym miał HDI w C5 pewnie nie uciekłbym z PSA do dzisiaj.
Zadowolenia i bezawaryjności!
A dach panoramiczny to dla mnie świetny dodatek. Marzy mi się odkąd mam Zafirę.
Zadowolenia i bezawaryjności!
A dach panoramiczny to dla mnie świetny dodatek. Marzy mi się odkąd mam Zafirę.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Identycznie miałem w C5. Rozwiązaniem problemu było raz na jakiś czas dosłownie przetrzeć je suchą szmatką a nawet zwykła chusteczką higieniczną. Pomysł zapożyczony z klubu cytrynki, ale sprawdzał się rewelacyjnie. Zwłaszcza w taką pogodę jak mamy teraz. Wilgotno, brudno, ponuro. Spróbuj tego. Może pomożeexact552 pisze:Jak na razie humory mają tylko czujniki parkowania - padają jak jest wilgotno np. po myciu a tydzień później cudownie się regenerują.
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Ciekawy konkurent dla ZB
Odważna stylistyka, ale to już chyba standard francuzów - może za bardzo przesadzili z tyłem ale ujdzie
Fajny bajer z nawiewem na tył (nieco inny) oraz chowaną navi - interesuje mnie ten element: http://images63.fotosik.pl/635/4eceab0c3b6dca03.jpg to jest jakiś podświetlany kubek czy to tylko złudzenie
Życze bezawaryjności i zadowolenia z autka
Odważna stylistyka, ale to już chyba standard francuzów - może za bardzo przesadzili z tyłem ale ujdzie
Fajny bajer z nawiewem na tył (nieco inny) oraz chowaną navi - interesuje mnie ten element: http://images63.fotosik.pl/635/4eceab0c3b6dca03.jpg to jest jakiś podświetlany kubek czy to tylko złudzenie
Życze bezawaryjności i zadowolenia z autka
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
Bardzo fajny samochód - bezawaryjności życzę!
co do nawiewu z tyłu - to jest dodatkowe sterowanie tym nawiewem czy jedyne?
co do nawiewu z tyłu - to jest dodatkowe sterowanie tym nawiewem czy jedyne?
to zdaje się jest podświetlenie bagażnika, które jest jednocześnie latarkąGOTI pisze:interesuje mnie ten element: http://images63.fotosik.pl/635/4eceab0c3b6dca03.jpg to jest jakiś podświetlany kubek czy to tylko złudzenie
miodzik, Czujniki już idę ratować
Element ze zdjęcia to latarka z akumulatorem - ładuje się cały czas i funkcjonuje jako oświetlenie bagażnika lub można ją wyjąć.
Na tył posiada dwa regulowane nawiewy - klima lub dmuchawa do wyboru u kierowcy (musi mieć osobną dmuchawę) i na miejscu można regulować siłę nadmuchu.
Dach można zasłonić elektrycznie, a wyświetlacz rozkłada się po przekręceniu zapłonu lub przyciskiem.
Ciekawym bajerem jest oświetlenie całego auta wewnątrz włączające się po otwarciu drzwi gdy jest ciemno.
GOTI, z tyłu świetne są światła, a wyróżnianie się na ulicy bardzo mi pasuje
Element ze zdjęcia to latarka z akumulatorem - ładuje się cały czas i funkcjonuje jako oświetlenie bagażnika lub można ją wyjąć.
Na tył posiada dwa regulowane nawiewy - klima lub dmuchawa do wyboru u kierowcy (musi mieć osobną dmuchawę) i na miejscu można regulować siłę nadmuchu.
Dach można zasłonić elektrycznie, a wyświetlacz rozkłada się po przekręceniu zapłonu lub przyciskiem.
Ciekawym bajerem jest oświetlenie całego auta wewnątrz włączające się po otwarciu drzwi gdy jest ciemno.
GOTI, z tyłu świetne są światła, a wyróżnianie się na ulicy bardzo mi pasuje