Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Świetne mody!!! Mógłbyś ujawnić rąbka tajemnicy jakiego światła użyłeś do podświetlenie bagaznika? Wpiołeś się pod lampkę sufitową która docelowo ma oświetlać bagażnik ?
Wszystko pieknie, pozazdroscic umiejetnosci i efektow;) Sam bym sobie chociaz polowe z tych modow u siebie zamontowal, ale narazie czekam na cieplejsze dni i przyplyw gotowki, a potem kto wie:)
Luko_krk pisze: a jak dojdzie ta fanfara pod maskę to będziesz rowerzystów do rowów zrzucał
Sam jestem zapalonym rowerzystą i wszelkie jednoślady na drodze traktuję 'delikatnie', ponieważ wiem, że żaden rowerzysta nie ma szans z kierowcą chowającym się w ważącej ponad tonę puszce.
devils pisze:Mógłbyś ujawnić rąbka tajemnicy jakiego światła użyłeś do podświetlenie bagaznika? Wpiołeś się pod lampkę sufitową która docelowo ma oświetlać bagażnik ?
Użyłem taśmy LED, a zasilanie pociągnięte jest do lampki sufitowej, dzięki czemu można wybierać sposób działania oświetlenia. Wkrótce wrzucę opis.
Cieszę się, że podobają się Wam modyfikacje. Niestety nie mam już pomysłów na drobne zmiany i teraz będzie trochę pod górkę. Planuję rozbudować schowek w podsufitce i może nawet zmieścić tam zestaw schowków z Signum, tylko trochę szkoda pruć podsufitkę.
Ja. Poddałem się, bo w Signum i tak nie wiele w tych schowkach wożę, a w Zafirze są dwa problemy:
1. Nie ma jak przełożyć tej kratownicy do której te schowki są przykręcone (inna konstrukcja podsufitki i brak usztywnień).
2. Zafira ma inny kąt przedniej szyby i schowki zaczynałyby się w takim miejscu że zeby sięgnąć do tych otwieranych na bok to trzeba by się nagimnastykować, bo wypadają w okolicy słupka B