[x] Exact's Peugeot 5008 2.0 HDI 150KM Allure 2010
Fajne autko, brałem go pod uwagę przy poszukiwaniach samochodu dla rodziny. Odpuściłem ze względu na słabą ofertę silników benzynowych i stosunkowo wysokie ceny używek.
Jeździłem kilka dni wersją z dachem panoramicznym - bajer!. Fajniejsze niż w Zafirze są tylne fotele - 3 osobne, a nie ławka.
Własności jezdne bardzo fajne, ale wydawało mi się, że dość głośno słychać zawieszenie.
Życzę zadowolenia i bezawaryjności exact552
Jeździłem kilka dni wersją z dachem panoramicznym - bajer!. Fajniejsze niż w Zafirze są tylne fotele - 3 osobne, a nie ławka.
Własności jezdne bardzo fajne, ale wydawało mi się, że dość głośno słychać zawieszenie.
Życzę zadowolenia i bezawaryjności exact552
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
panorama super, ta w zosi to jednak nie to samo, a latarka super gadżet... brakuje mi tego u opla... tak niewiele a tak cieszy
z czujnikami - one są dość czułe na zabrudzenie oraz na lód... chyba że auto umyte a na polu jest +5 stopni... to może kabelkologia... bym popatrzył czy ramki od czujników nie są popękane albo odstają...
z czujnikami - one są dość czułe na zabrudzenie oraz na lód... chyba że auto umyte a na polu jest +5 stopni... to może kabelkologia... bym popatrzył czy ramki od czujników nie są popękane albo odstają...
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Ale też się zapycha, choć jest możliwość zregenerowania go samemu, o czym na forum cytrynki przynajmniej opisują. Jakbyś miał jakieś kłopoty to postaram się pomóc. Z klubu cytrynki też zostało mi kilkoro dobrych znajomych.exact552 pisze:kicaj, Tak, to jest ten, a preparat zwie się Eolys. Dolewa się nawet co 200Mm a FAP też różnie wytrzymuje - oby 1Gm.
Za to nie zapycha się jak w przypadku Zosi :>