Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam od nie dawna jestem posiadaczem ZB 2007 i chciałem zapytać.Czy jak mam REC-a HP to mam autoalarm?A jak to sprawdzić że na pewno jest?I co to jest PEPS?
Czy masz alarm. Po zamknięciu samochodu zdalnie z kluczyka dioda klawisza zamka centralnego chyba kilkadziesiąt sekund świeci światłem ciągłym, a następnie miga (stan czuwania alarmu). Najlepiej sprawdzić dekodując wyposażenie auta po VIN samochodu.
PEPS jest to system odpalania smochodu bez kluczyka poprzez wciśnięcie przycisku.
Na pierwszej stronie masz zdjęcie panelu górnego z czujnikami ultradźwiękowymi.Jak masz taki jak na zdjęciu tzn że masz fabryczny alarm.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Napisz co potrzebujesz (jakie funkcje) i rok samochodu a ja postaram się pomóc.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Przeparaszam jeśli nie te dział. Witam mam pytanie odnośnie skrzynki bezpieczników o symbolu KA 13 250 232,która uległa zwarciu chcę ją wymienić lecz w chwili obecnej na Allegro są tylko dwie przy czym jedna jest widmo bo sprzedający jej nie posiada. Czy wymiana samej skrzynki poniesie za sobą jaką aktywacje Op com,oraz czy zakup skrzynki o symbolu KA ale innym oznaczeniu jest możliwy. Dziękuje za odpowiedź.
(Skrzynka) REC jest przypisany do samochodu (numeru VIN) i zabezpieczony kodem. Dodatkowo skrzynki o tych samych symbolach mogą mieć zaprogramowane różne warianty funkcji. Bez interfejsu się nie obejdzie. Przed zakupem dowiedz się też o to czy dany element był wylogowany lub sprzedawca posiada do niego kod inaczej trzeba będzie za to jeszcze dopłacić.
Jam mam obecnie skrzynkę LH i nie mam fabrycznego alarmu ( pewnie nawet skrzynka tej funkcji nie obsługuje). Orientuje się ktoś czy skrzynka HG obsłuży alarm?