Problemy dotyczące użytkowania CD 30 _ CD30 MP3
Moderator: Sebu$
Jak sprawdzić czy w radiu CD70 jest moduł Bluetooth?
Czy zakładka telefonu na ekranie oznacza już, że jest moduł BT czy pojawia się również gdy tego modułu nie ma?
Witam, mam pytanie czy można wymienić same pokretło (gałkę) sterowania radia, komputera czy trzeba wymienić cały panel, pokrętło jest mocni pościersne i nieładnie wygląda, dotyczy radia cd 70 w zafirze b, dziekuje z góru za pomoc, może ktoś wie gdzie takie pokretło można kupić
- BajBus
- Zafiromaniak
- Model:
- Kontakt:
jak dostaniesz gdzieś samo pokrętło to można zmieniać (znaczy sie jest ściągalne) inaczej dał bym sobie z tym spokój bo trzeba będzie zmienić całe radio a nie panel...
I miejsce naj-tuning Grotniki 2010
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
III miejsce najładniejsza ZA Grotniki 2010
I miejsce naj-tuning Rzeczka 2011 (n)
I miejsce najładniejsza ZA Rzeczka 2011 (n)
Witam,
Zastanawiam sie nad wymiana CD30 z bursztynowym wyswietlaczem na inne radio (opel) z kolorowy wyswietlaczem (z navi lub bez). W zwiazku z powyszy nasuwaja mi sie nastepujace pytania:
1. Czy jest to w ogole mozliwe?
2. Czy mozliwe jest np. wymiana tylko wyswietlacza bursztynowego na kolorowy?
3. Czy ewentualna wymiana nie ograniczy dotychczasowych funcji wyswietlanych na bursztynie?
4. Czy radio z kolorowym wyswietlaczem (lub tylko kolorowy wyswietlacz z cd30 -jesli mozliwe) ma wejscie na podlaczenie kamery cofania?
5. Czy ktos ma w tym temacie doswiadczenie?
Z gory dziekuje za podpowiedzi.
Pozdrawiam
Zastanawiam sie nad wymiana CD30 z bursztynowym wyswietlaczem na inne radio (opel) z kolorowy wyswietlaczem (z navi lub bez). W zwiazku z powyszy nasuwaja mi sie nastepujace pytania:
1. Czy jest to w ogole mozliwe?
2. Czy mozliwe jest np. wymiana tylko wyswietlacza bursztynowego na kolorowy?
3. Czy ewentualna wymiana nie ograniczy dotychczasowych funcji wyswietlanych na bursztynie?
4. Czy radio z kolorowym wyswietlaczem (lub tylko kolorowy wyswietlacz z cd30 -jesli mozliwe) ma wejscie na podlaczenie kamery cofania?
5. Czy ktos ma w tym temacie doswiadczenie?
Z gory dziekuje za podpowiedzi.
Pozdrawiam
Hej na tej stronie jest dużo odpowiedzi na twoje pytania http://www.navi-media.com/
Ciekawa propozycja szczegolnie gdy porowna sie cene uzywanego zestawu do montazu i proponowanych nowych. Dzieki za infoReGe1973 pisze:Hej na tej stronie jest dużo odpowiedzi na twoje pytania http://www.navi-media.com/
-
- Zafiromaniak
- Imię: Grisza
- Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
- Model: ZBZAAF
- Oznaczenie silnika: Z22yh20LET
Wszystko fajnie, ale.....
IMHO to zamiast inwestowac w Navi itp to zrobić coś innego. Teoretycznie też by mnie to korciło,ale chyba za duże ryzyko ze komuś może się to spodobać i sobie weźmie.
Wolałbym coś bardziej użytecznego zwiększającego bezpieczeństwo z jazdy
Aczkolwiek nie wykluczam że moze kiedyś i ja na coś takiego się zdecyduję, choć póki co (już praie rok) wystarcza mi CD30 z dużym bursztynowym
IMHO to zamiast inwestowac w Navi itp to zrobić coś innego. Teoretycznie też by mnie to korciło,ale chyba za duże ryzyko ze komuś może się to spodobać i sobie weźmie.
Wolałbym coś bardziej użytecznego zwiększającego bezpieczeństwo z jazdy
Aczkolwiek nie wykluczam że moze kiedyś i ja na coś takiego się zdecyduję, choć póki co (już praie rok) wystarcza mi CD30 z dużym bursztynowym
Ja tutaj się podpinam...ponieważ....pytanie pewno dla Was z tych oczywistych ,ale ja nie daję rady...mianowicie dotychczas miałam tak ,że w momencie wyciągnięcia kluczyka ze stacyjki radio się wyłączało...natomiast teraz...prawdopodobnie ,coś gdzieś poprzestawiałam i niestety wyciągam kluczyk ,a tu dalej radio gra...wiem ok... można nacisnąć ,wyłączyć i dobra ale przy moim szczęściu zapomnę i jeszcze mi aku padnie, a na chwilę obecną mam już dosyć padających elementów...także prośba....
-
- Zafiromaniak
- Imię: Grisza
- Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
- Model: ZBZAAF
- Oznaczenie silnika: Z22yh20LET
Wchodzisz w menu audio(settings, wybierasz audio i wchodzisz w to menu--nie wiem jak jest dokłądnie u Ciebie), i tam szukasz na czuja nazwy funkcji dot wyłączania radia, zmieniasz i bangla Raz tak miałem po pierwszych próbach Op-Coma'a i w 2 minuty znalazłem i zrobiłem i pare innych rzeczy przy okazji
A jeśli tego nie ma w Audio to w System powinno być, nie pamiętam już dokładnie bo robiłem to w lipcu A nie masz może instrukcji do swojego radyjka, tam to powinno być.
Nie powiem w tej chwili dokładnie bo nie mam możliwosci sprawdzenia
A jeśli tego nie ma w Audio to w System powinno być, nie pamiętam już dokładnie bo robiłem to w lipcu A nie masz może instrukcji do swojego radyjka, tam to powinno być.
Nie powiem w tej chwili dokładnie bo nie mam możliwosci sprawdzenia
- franki
- Mieszkaniec
- Imię: Michał
- Auto: Zafira C 1.4 T Cosmo
- Model: ZC
- Oznaczenie silnika: NEL14
To ja też się podepnę. Dotychczas w Astrze H miałem tak, że jak wyłączałem silnik z wyłaczonym radiem, to jak uruchamiałem, to radio też nei grało. W Zośce bez znaczenia czy wyłączę silnik z wyłączonym czy właczonym radiem - zawsze jak uruchamiam to włącza sie radio..
Wyłączanie radia po wyciągnięciu kluczyka mam załączone
Wyłączanie radia po wyciągnięciu kluczyka mam załączone
Pozdrawiam
franki
Zafira C 1.4 Turbo 120KM Cosmo
Corsa D 1.2
Astra G 2.0 DTH Sport
franki
Zafira C 1.4 Turbo 120KM Cosmo
Corsa D 1.2
Astra G 2.0 DTH Sport