Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja u siebie rozklejałem opalarką rękawiczki i powoli grzałem i podważałem aż puściło choć łatwo nie było więc radzę jak tylko chcesz wyczyścić to może spróbuj wlać wodę destylowaną z płynem.
eeebez ściemy.. można zdjąć lampy bez zdejmowania zderzaka...sam to robiłem ze 3 razy (wiem ze to metoda nie ujęta w instrukcji ale dla chcącego nic trudnego)
wystarczy ze po zdjęciu grila odkręcisz mocowanie zderzaka górne (wkręty przy reflektorze) + wkręty w nadkolach. Odkręcasz górne mocowanie lampy (środkowe + na błotniku) i zostaje dolna śruba u dołu lampy którą po odgięciu poluzowanego juz zderzaka wystarczy okręcić (trzeba go trochę naciągnąć w dół po wyczepieniu z bocznych uchwytów zatrzaskowych.
trochę manewrów lampą (wyczepić wtyk prądowy) i reflektor wyjęty (zderzak jest elastyczny wiec trzeba go trochę ponaginać)...powodzenia
witam jak wymienic zarowke w oswietelniu z przodu pisze podwaz lewa prawa strona i schodzi i nic a tylnie dwa oswietlenia skontaktuj sie z mechanikiem nie mozna samemu
kris0675 pisze:witam jak wymienic zarowke w oswietelniu z przodu
W nadkolach przednich masz zaślepki Skręć koła maksymalnie, ściągnij zaślepkę i włóż rękę Za pierwszym razem - ręce podrapane i troszeczkę czasu schodzi - ale za drugim dojdziesz do wprawy
PS:Pisząc używamy polskich znaków :>
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein