Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bym jechał oglądał
Sprawdź podsufitkę czy nie odstaje - w ciemniejszych kolorach lubi się odklejać... A i sprawdź klapę tylną - dokładniej miejsce przy oświetleniu
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein
mam kawał drogi...
ciagle jeszcze chodzi mi po glowie grand scenic - za te pieniadze mialbym końcówkę 2008 z 2.0 pb 136KM lub i 2.0T.
uciekam z mazdy 6, ktora jest genialna gdyby nie przeraźliwie ogromna korozja. To jest druga sprawa, ktorej się boję - renault ma perfekcyjne zabezpieczenie antykorozyjne. A w Zafirach czytałem, ze zdarzają się wpadki.
Quickheat (dogrzewanie elektryczne) załącza się automatycznie przy niskich temperaturach, Webasto (spalinowe) może być w wersji jako dogrzewacz silnika, wtedy włącza się podobnie jak quickheat lub w wersji pełnego ogrzewania postojowego ze sterowaniem z panelu lub pilota, w bogatszej wersji z możliwością programowania czasowego, ewentualnie poprzez tel. komórkowy.
tu jest jajo - czyli sterownik programowany "na godzine". widac go przy lewarku zmiany biegów. dodatkowo wlacza sie ponizej 7 stopni automatycznie nawet nieproszony. tak przynajmniej jest w mazdzie.
za pilota sporo sie placi...
wg mnie - urządzenie konieczne. nie mam garażu i nie lubie skrobać. Mazda mnie troche rozpieściła..