[A] - Przemass OPC 2.0 T 200KM 2002R
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Jak zwał tak zwał,ale dzięki.Przy okazji jego wymiany-zaświecił błąd poduszki,dziś skasowany.toka pisze:fajny ten pokrowiec
Zrobiony też centralny-tylne prawe drzwi i najważniejsze-wymieniona nagrzewnica i wreszcie jest ogień
- Przemass
- Zafiromaniak
Taak,po ponownej wymianie nagrzewnicy ( ale już u innego mechanika ) sądziłem że nic już nie wyjdzie i tylko jeździć...a tu znów naprawa i tysiąc poleci jak nic
Po wielu trudach i staraniach znalazłem w końcu konkretnego gazownika
W środę wymiana sterownika Lpg i czujników na nowy-Stag Qubox i mam nadzieję,że na tym się zakończy i będzie już śmigać
Po wielu trudach i staraniach znalazłem w końcu konkretnego gazownika
W środę wymiana sterownika Lpg i czujników na nowy-Stag Qubox i mam nadzieję,że na tym się zakończy i będzie już śmigać
- Przemass
- Zafiromaniak
Auto przestało jechać na Lpg,po przełączeniu gasło..Diagnoza-uszkodzony sterownik.Naprawiał nie będę,używka też odpada,zdecydowałem się na nowy,ale już nie Brc,tylko StagmarcinFKP pisze:a co sie dzialo ze cala elektryke zmieniasz?
- Przemass
- Zafiromaniak
No niezupełnie,camping musiał zmienić miejsce parkowania,ale zarazem to był pierwszy tak długi przejazd tym zestawemchabretti pisze:To już przygotowania do urlopu
Zafcia fajna, adaptacje rzecz gustu
Me pytania brzmią:
- jaki hak zamontowałeś i czy jest demontowalny? Może masz zdjęcia jakieś po demontarzu kulki?
- jak brzmi wydech i jakiej firmy?
- ile pali Ci oleju?
- ile kosztuje moduł do adaptacji radia pod sterowanie z kierownicy i co polecasz?
Pytania ponieważ zastanawiam się nad tymi przeróbkami
Me pytania brzmią:
- jaki hak zamontowałeś i czy jest demontowalny? Może masz zdjęcia jakieś po demontarzu kulki?
- jak brzmi wydech i jakiej firmy?
- ile pali Ci oleju?
- ile kosztuje moduł do adaptacji radia pod sterowanie z kierownicy i co polecasz?
Pytania ponieważ zastanawiam się nad tymi przeróbkami
- Przemass
- Zafiromaniak
Hak pierwszy lepszy z wiązką z allegro,jest odkręcany,foto bez nie posiadam.
Wydech brzmi sympatycznie-lekko sobie mruczy,marka to Mickey Garage-widać na foto
Oleju pali....za dużo jak każdy Opel
Natomiast moduł kosztował 250 zł do tego modelu radia tzn.Alpine.
Wydech brzmi sympatycznie-lekko sobie mruczy,marka to Mickey Garage-widać na foto
Oleju pali....za dużo jak każdy Opel
Natomiast moduł kosztował 250 zł do tego modelu radia tzn.Alpine.
Pytam ile pali oleju bo moja do wczoraj paliła ponad 3ltr/1000km. Zafundowałem jej nowe turbo i przestała palić. Myślałem, że remont silnika ale mój mechanik trafnie wytypował turbo. W intercolerze było ponoć pół litra oleju... Okazało się ze turbina miała ok 3-4mm luzu wzdłużnego. Wycierały się łopatki a turbo pompowało elegancko i bez szelestnie.