[A]-lawless-1.8 elegance 115KM-1999
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Mam nadzieję, że pacjent przeżyłlawless pisze:Taki przeszczep oryginalnej nawigacji z vecrty B hehe w trakcie ..........
- leci na PW
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
oglądałem już dzisiaj zieloną ZA Steinmetz - ale to była "brzydsza" zieleń (bez urazy - mój osąd) choć auto zacne. Ale Twoja morska - gniew oceanu
Jakbyś gdzieś pokazał bliżej "przeszczep" - chciałbym podobnie umieścić navi/monitor do kamery cofania (córka średnia jeździ i boję się przy cofaniu ). Mam dylemat z widokiem kompa - choć pisze po frącuskiemu.
Jakbyś gdzieś pokazał bliżej "przeszczep" - chciałbym podobnie umieścić navi/monitor do kamery cofania (córka średnia jeździ i boję się przy cofaniu ). Mam dylemat z widokiem kompa - choć pisze po frącuskiemu.
- the_starsailor
- Bywalec
- Imię: Maciej
- Auto: Renault
- Model: GS3
- Oznaczenie silnika: R9M
a ja nie znalazłem odpowiedniego kluczyka (wg rysunków od Bodka zew. srednica to 6mm) a mam kilka starch kluczy stalowych 7mm i faktycznie nie wchodzą :>
szlag mnie trafia a mgła w szybe nie bardzo trafia...
ale walczę i dzielę się frustracją.
I dodatkowo z takim pytankiem jak u Ciebie ze znaczkiem elegance?
Czy słyszałeś o alternatywie oryginałów (pytał szwagier przy kupnie sprysków - 68 zł)
a na all... tylko w archiwum znalazlem
szlag mnie trafia a mgła w szybe nie bardzo trafia...
ale walczę i dzielę się frustracją.
I dodatkowo z takim pytankiem jak u Ciebie ze znaczkiem elegance?
Czy słyszałeś o alternatywie oryginałów (pytał szwagier przy kupnie sprysków - 68 zł)
a na all... tylko w archiwum znalazlem