Szukam Zafirki

Czy to auto warto kupić? Co o nim sądzą inni forumowicze? Tutaj możecie się do woli pytać o auta z ogłoszeń.

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
KAENZET

Szukam Zafirki

#1 Post autor: KAENZET »

Witam.
Poszukuję Zafiry B z silnikiem 1,8. Rocznik 2008 po liftingu. Koszt maxymalnie 31 000 zł.
Pisałem w tej sprawie z panem Andrzejem, ale troche za daleko mam do niego - 500 km.
Proszę do mnie napisać, jeżeli ktoś ma do sprzedania z okolic województwa Śląskiego.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
SD72
Zafiromaniak
Imię: Sylwek
Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Z18XE

#2 Post autor: SD72 »

Awatar użytkownika
lawless
Zafiromaniak
Imię: Adam
Auto: Opel Zafira
Model: B
Oznaczenie silnika: Z1.8XER

#3 Post autor: lawless »

KAENZET pisze:Witam.
Poszukuję Zafiry B z silnikiem 1,8. Rocznik 2008 po liftingu. Koszt maxymalnie 31 000 zł.
Pisałem w tej sprawie z panem Andrzejem, ale troche za daleko mam do niego - 500 km.
Proszę do mnie napisać, jeżeli ktoś ma do sprzedania z okolic województwa Śląskiego.

Pozdrawiam.
500 km to nie jest aż tak daleko myślę że sprawa rozwojowa ;)
Pozdrawiam :piwo:
Myśl samodzielnie!
Awatar użytkownika
ojciec polak
Zafiromaniak
Imię: Paweł
Auto: Ford
Model: SMAX
Oznaczenie silnika: Durat2.0L

#4 Post autor: ojciec polak »

Zapewniam cię, że odległość jaką trzeba pokonać jadąc do Andrzeja jest niczym, ponieważ jest to osoba, która ci sprzeda auto sprawdzone. Biorąc pod uwagę ryzyko zakupu od kogokolwiek innego albo od Andrzeja to ja w ciemno polecam Andrzeja. Ilość jego zadowolonych klientów mówi sama za siebie.
miodzik

#5 Post autor: miodzik »

KAENZET pisze:Pisałem w tej sprawie z panem Andrzejem, ale troche za daleko mam do niego - 500 km
Weź pod uwagę, że jakbyś miał lecieć za Odrę szukać samemu w dość niepewne źródła, pewnie zrobiłbyś więcej niż 500 km...

Tak jak koledzy piszą - mało jest sprawdzonych i dobrych źródeł na kupno Zafiry..
fabrus

#6 Post autor: fabrus »

ojciec polak pisze:Zapewniam cię, że odległość jaką trzeba pokonać jadąc do Andrzeja jest niczym, ponieważ jest to osoba, która ci sprzeda auto sprawdzone. Biorąc pod uwagę ryzyko zakupu od kogokolwiek innego albo od Andrzeja to ja w ciemno polecam Andrzeja. Ilość jego zadowolonych klientów mówi sama za siebie.
Dokładnie tak:), podpisuje sie rownież pod powyższym. Jechałem do Andrzeja z Krakowa i nie żałuję.
Awatar użytkownika
Wojti
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ZB 400ps/502nm
Model: OPC
Oznaczenie silnika: z20leh

#7 Post autor: Wojti »

Jesli nie chcesz szukać bez końca to śmigaj te 500 he he do Endiego i po sprawie :piwo:
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
GOTI

#8 Post autor: GOTI »

Swego czasu tradelux też zajmował sie sprzedażą Zafir (nie wiem jak jest teraz)

Tutaj masz bliżej, więc jego spytaj.
Jak nie wypali to z godnych polecenia pozostaje wycieczka do Gorzowa ;)
tradelux

#9 Post autor: tradelux »

Mam, ale malo co wystawiam, bo wszystko idzie wczesniej, niz jest opublikowane w ogloszeniach :)
Wczoraj poszla fajna poliftowa Zafira z 2008r z 2 kompletami kol za 32tys zl - przebieg 98tys km
Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Opel Zafira
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DTH
#10 Post autor: Bodek »

tradelux pisze:Mam, ale malo co wystawiam, bo wszystko idzie wczesniej, niz jest opublikowane w ogloszeniach :)
Wczoraj poszla fajna poliftowa Zafira z 2008r z 2 kompletami kol za 32tys zl - przebieg 98tys km
Łukasz, ale kontakt z Tobą wygląda dość kiepsko, telefonicznie to jeszcze w miarę - chociaż później jest już cisza, a na PW - to już nie odpisujesz.
tradelux

#11 Post autor: tradelux »

Na fora ostatnio mało zaglądam :)
Najlepiej dzwonić i później przyjechać dość szybko jak auto jest już w kraju.
mantiala

#12 Post autor: mantiala »

Witam
Jestem z Wrocławia i również poszukuję Zafirki jak użytkownik KAENZET. O jakim Panu Andrzeju piszecie i skąd on jest? Dzięki za odpowiedź.
Yasiek

#13 Post autor: Yasiek »

mantiala, Dołączył: 10 Paź 2009

Gdzieś Ty się uchował :) http://zafiry.gratka.pl odwiedź tą stronę i będziesz zadowolony :)
Awatar użytkownika
SD72
Zafiromaniak
Imię: Sylwek
Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
Model: ZA
Oznaczenie silnika: Z18XE

#14 Post autor: SD72 »

mantiala pisze:O jakim Panu Andrzeju piszecie i skąd on jest? Dzięki za odpowiedź.
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=6346
bazyliszek72
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pytania o auta, porady przed zakupem”