[A] - miodzik - 2.0 DTi, 101KM, 2004
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Znakiem tego Policja Cie nie zatrzymywała
Ja tylko jeździłem kiedyś clio 2 tygodnie bez badań technicznych. Ale znam gościa co jeździł bez OC rok.
Ja tylko jeździłem kiedyś clio 2 tygodnie bez badań technicznych. Ale znam gościa co jeździł bez OC rok.
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Z OC to teraz nie ma żadnego problemu, bo tak się porobiło, że agent ubezpieczeniowy sam dzwoni jak widzi w systemie, że się kończy termin OC..chabretti pisze:Znakiem tego Policja Cie nie zatrzymywała
No ale w przypadku badania technicznego nikt kurde nie zadzwonił....
- miodzik
- Zafiromaniak
A ja mam nową śliczną kolorową rameczkę klubową
Przy okazji dzisiaj rano uchwyciłem magiczne cyferki..
Masakra jak ten czas i kilometry lecą
Przy okazji dzisiaj rano uchwyciłem magiczne cyferki..
Masakra jak ten czas i kilometry lecą
- miodzik
- Zafiromaniak
I tak minął rok!
Odkąd "ożeniłem się" z Zośką
Przez ten rok przejechałem Zafirą prawie 23 tysiące kilometrów, zużyłem ileś tam dziesiątków litrów paliwa, wymieniłem kilka dupereli eksploatacyjnych, poznałem świetnych zafirowańców, zgłębiłem swoją wiedzę na temat opli a głównie Zafiry i zostałem pełnym klubowiczem!
Zorganizowałem akcję z ramkami, na miejscu w moim mieście pomogłem kilku osobom w diagnostyce, kilku osobom w kupnie Zafiry, jednego kolegę udało mi się w końcu namówić na zapisanie się do nas, mimo, że od bardzo dawna posiada za moim pośrednictwem oczywiście naklejkę klubową jak i naturalnie ramki To był całkiem udany rok!
Podsumowując - z mojego wyboru jestem bardzo zadowolony. Zdecydowanie ponownie wybrałbym ten sam samochód. Mimo wielu braków za jakie uważam dodatkowe gadżety oraz zdecydowanie mniejszy komfort z porównaniu do poprzedniego auta jakie miałem (Citroen C5 w najbogatszej wersji wyposażenia) to jazda, bezawaryjność, mimo wszystko wygoda, siedem miejsc, pakowność oraz niskie zużycie paliwa rekompensują mi wszelkie braki jakich Opel nie ma w porównaniu do Citroena.
Dla mojej wybranki bukiet z dwunastu róż za każdy miesiąc ze mną, że wytrzymywała i moje humory <- za to zwłaszcza każdej wybrance należą się takie bukiety
A sobie samego życzę wytrwałości i stałości w uczuciach (choć o to ostatnie akurat u mnie nie trudno)
Dziękuję wszystkim kolegom za okazywaną mi pomoc ale w szczególności chcę podziękować Bodkowi za okazywaną mi cierpliwość przy moich często zadawanych pytaniach i poranną kawę na ShoutBoxie Dziękuję!
Życzę wszystkim Wszystkiego Dobrego!
I zadowolenia ze swoich Zafirek
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
czas szybko mijamiodzik pisze:..........
I tak minął rok!
..............
Dobrze mieć Klubowicza, któremu się coś chce, a nie tylko ma kolor
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH