[B]-Jaross-1.9 CDTI COSMO, 150 KM, 2006, SZKLANY DACH
[B]-Jaross-1.9 CDTI COSMO, 150 KM, 2006, SZKLANY DACH
Witam, od prawie pół roku jestem posiadaczem Zafirki. Auto wyprodukowane w Niemczech sprowadzone do Polski z Francji.
Wersja wyposażenia COSMO srebrny metalik skrzynia 6 manual, pełna skóra, szyby atermiczne, 4 szyby elektryczne, cztery poduszki + kurtyny boczne, czujnik deszczu, lusterko wewnętrzne światłoczułe, ABS, tempomat, podgrzewane fotele przednie, 7 głośników, klimatyzacja automatyczna chyba tyle jednego co brakuje to Nawi.
Teraz parę fotek:
Pozdrawiam Jarek.
Wersja wyposażenia COSMO srebrny metalik skrzynia 6 manual, pełna skóra, szyby atermiczne, 4 szyby elektryczne, cztery poduszki + kurtyny boczne, czujnik deszczu, lusterko wewnętrzne światłoczułe, ABS, tempomat, podgrzewane fotele przednie, 7 głośników, klimatyzacja automatyczna chyba tyle jednego co brakuje to Nawi.
Teraz parę fotek:
Pozdrawiam Jarek.
- the_starsailor
- Bywalec
- Imię: Maciej
- Auto: Renault
- Model: GS3
- Oznaczenie silnika: R9M
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Witam,dzięki za miłe słowa jeszcze parę fotek ze środka:
Ten szklany dach to jest szklany w sumie w 2/3 a 1/3 to schowki ale zawsze to coś.
Pochwalę się jeszcze że miałem już małe przejścia z autkiem ale z winy mechanika który robił rozrząd bo zostawił w nim kawałek opaski zaciskowej i wpadła między koło zębate a pasek i przeskoczył o 4 ząbki, efekt końcowy - silnik do wymiany
Ale nie zraziłem się tym od tygodnia autko na chodzie i mam nadzieję że takich incydentów już nie będzie.
Ten szklany dach to jest szklany w sumie w 2/3 a 1/3 to schowki ale zawsze to coś.
Pochwalę się jeszcze że miałem już małe przejścia z autkiem ale z winy mechanika który robił rozrząd bo zostawił w nim kawałek opaski zaciskowej i wpadła między koło zębate a pasek i przeskoczył o 4 ząbki, efekt końcowy - silnik do wymiany
Ale nie zraziłem się tym od tygodnia autko na chodzie i mam nadzieję że takich incydentów już nie będzie.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Autko fajne - zadowolenia życzę, a co do dachu - to taka panorama, albo i nie .........
ale mi się podoba
ale mi się podoba
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
Zawsze chciałem mieć rodzinne auto, rodzina spora (Ja żona i córa) to i duże rodzinne auto potrzebne hehehe. Tak na poważnie to najpierw była Corsa B ale marzyła mi się Vectra B więc kupiliśmy Vectrę 2.2 DTI 125 KM 2001r srebrna w chwili obecnej jeździ żona mamy ją już ponad pięć lat autko super jedyna poważna naprawa to regeneracja pompy wtryskowej do dziś chodzi i nie zapeszając nic się nie psuje. Potem zamarzyła nam się Zafirka więc jest Zafirka cały czas wierni Opelkom i tak na razie zostanie.