[B] - Wojti- 2,0T OPC 241 KM- 2006
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Ja powiem tak:
Nie lubię czrnych samochodów więc poziom piekna już na starcie jest w nich dla mnie zaburzony Dokładki z aluminium bardzo fajne, ale ta na zegarach w moim przypadku bez sensu, bo tak mam ustawioną kierę że i tak jej nie widzę, bo wieniec mi zasłania.
Nie jestem zwolennikiem chromu, ale te zewnętrzne dokładki, które zrobiłeś podobają mi się. W czarnym dobrze by wyglądały chromowane lusterka. Mam tak w Signum i jest świetnie. Kolega w A6 też tak ma i też rewelacja, a oba auta są czrne więc coś w tym musi być
Natomiast za groma nie rozumiem po co jest ta czrna listwa z napisem OPC na tylnej klapie. Przy tych dokładkach z chromu powinna też być chromowana. Teraz zupełnie bez sensu została złamana linia świateł. Nie wiem co poprzedni właściciel miał na myśli.
Felgi też ładne chociaż ja wolę w standardowym kolorze, a nie polerowane, ale akurat do twojego lepsze polerowane.
Nie lubię czrnych samochodów więc poziom piekna już na starcie jest w nich dla mnie zaburzony Dokładki z aluminium bardzo fajne, ale ta na zegarach w moim przypadku bez sensu, bo tak mam ustawioną kierę że i tak jej nie widzę, bo wieniec mi zasłania.
Nie jestem zwolennikiem chromu, ale te zewnętrzne dokładki, które zrobiłeś podobają mi się. W czarnym dobrze by wyglądały chromowane lusterka. Mam tak w Signum i jest świetnie. Kolega w A6 też tak ma i też rewelacja, a oba auta są czrne więc coś w tym musi być
Natomiast za groma nie rozumiem po co jest ta czrna listwa z napisem OPC na tylnej klapie. Przy tych dokładkach z chromu powinna też być chromowana. Teraz zupełnie bez sensu została złamana linia świateł. Nie wiem co poprzedni właściciel miał na myśli.
Felgi też ładne chociaż ja wolę w standardowym kolorze, a nie polerowane, ale akurat do twojego lepsze polerowane.
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
No to zaoszczędziłeś
Ja do swojej ZA kupiłem toprany z dwa lata temu po 38 zł/szt. i sprawują się dobrze tzn po plecach klapą jeszcze nie oberwałem
Ja do swojej ZA kupiłem toprany z dwa lata temu po 38 zł/szt. i sprawują się dobrze tzn po plecach klapą jeszcze nie oberwałem
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
Przyszedł czas na długo wyczekiwaną wizytę w BRK Tuning łatwo nie było 8 h strojenia pisania indywidualnego programu dla Zafirki efekt zadowalający 398 nm i 266,2 ps na hamowni ale.... problem wystąpił z chłodzeniem interculera po prostu dmuchawa nie była wstanie schłodzić do odpowiedniej temp powietrza .Dodatkowo dolot interculera idzie nad pokrywą zaworową i nagrzewa sie za mocno na postoju (na hamowni)Chłopaki z BRK mówią że na trasie wynik min 10 ps więcej czyli 276ps .Oczywiście foto relacja
oto wykres co wyszło
a tu zdjęcie spalania z powrotu do domku z hamowni
no cóż coś za coś he he
oto wykres co wyszło
a tu zdjęcie spalania z powrotu do domku z hamowni
no cóż coś za coś he he
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Wyszło - całkiem
Jak dla mnie
Felgi ładnie zgrały się z ciemnym lakierkiem.
Jak dla mnie
Felgi ładnie zgrały się z ciemnym lakierkiem.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.