[B] - EmanBP- Zafira 1.9 CDTI, 2006r - 150 KM - Moja Zośka
[B] - EmanBP- Zafira 1.9 CDTI, 2006r - 150 KM - Moja Zośka
Witam
Jestem nowym użytkownikiem forum więc i ja postanowiłem pochwalić się swoją Zośką
Użytkuję auto od 2 lat, nie sprawiło mi żadnego problemu Nic tylko jeździć i jeździć.. (żeby tylko paliwo było tańsze)
To może coś o mojej Zafirze..
Kupiłem ją jak miała 105tys km. (udokumentowany przebieg, z pewnej ręki) Aktualnie 151 tys przebiegu i ciągle rośnie
Jest to wersja Elegance nic ponad serie w niej nie było... oto co ja dodałem "od siebie"
* przyciemnione szyby tylna oraz boczne
* usunięty DPF
* podniesiona moc z seryjnych 120 KM do 150 KM
* oryginalny podłokietnik
* hokeje
* CB radio
oraz parę innych małych rzeczy które cieszą oko w środku
To może kilka zdjęć... by przybliżyć wygląd mojej Zośki
Dodam, że niestety zmuszony jestem rozstać się z moją Zośka, ponieważ planowany jest zakup innego auta, troszkę mocniejszego ...
Może ktoś chętny ?
Jestem nowym użytkownikiem forum więc i ja postanowiłem pochwalić się swoją Zośką
Użytkuję auto od 2 lat, nie sprawiło mi żadnego problemu Nic tylko jeździć i jeździć.. (żeby tylko paliwo było tańsze)
To może coś o mojej Zafirze..
Kupiłem ją jak miała 105tys km. (udokumentowany przebieg, z pewnej ręki) Aktualnie 151 tys przebiegu i ciągle rośnie
Jest to wersja Elegance nic ponad serie w niej nie było... oto co ja dodałem "od siebie"
* przyciemnione szyby tylna oraz boczne
* usunięty DPF
* podniesiona moc z seryjnych 120 KM do 150 KM
* oryginalny podłokietnik
* hokeje
* CB radio
oraz parę innych małych rzeczy które cieszą oko w środku
To może kilka zdjęć... by przybliżyć wygląd mojej Zośki
Dodam, że niestety zmuszony jestem rozstać się z moją Zośka, ponieważ planowany jest zakup innego auta, troszkę mocniejszego ...
Może ktoś chętny ?
Ostatnio zmieniony 02 kwie 2014, 22:00 przez EmanBP, łącznie zmieniany 1 raz.
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Najlepszy silnikEmanBP pisze:Poluje na Alfe 159, 2.4 w dieslu :-)
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Powiem Ci, że z przyciemnianymi szybami jak dla mnie jest zdecydowanie lepiejskansen pisze:Super! Podobna do mojej, tylko szyb jeszcze nie przyciemniłem. Jakie dokładnie masz felgi?
A jeśli chodzi o felgi to niestety nie znam dokładnej nazwy/symbolu. Są to oryginalne felgi Opla tyle wiem..
Letnie mam 17" natomiast zimówki 16"