[A] - marjustol - 1,8 16V, 115 KM, 2000 - dodatki Irmscher
[A] - marjustol - 1,8 16V, 115 KM, 2000 - dodatki Irmscher
Witam
Jestem nowym użytkownikiem FORUM. Chciałbym i ja pokazać Wam moją " Zafke"
Staruszka ma juz 9 lat. Jednak mimo leciwego wieku nie sprawia mi kłopotów /tfu tfu../
Pewnie dlatego, że sumiennie odwiedzała swój Serwis / co by o nim nie mówić../
Teraz wymieniamy tłumiki, amorki....ale po tylu latach od nowości?...
Zaraz po zakupie ubrałem Ją w Irmscherowe dodatki i muszę powiedzieć, że do dzisiaj ludzie się za Nią oglądają....oceńcie sami //...tu , jeszcze z rurą z przodu
Pozdrawiam
marjustol
http://marjustol.fotosik.pl/
Jestem nowym użytkownikiem FORUM. Chciałbym i ja pokazać Wam moją " Zafke"
Staruszka ma juz 9 lat. Jednak mimo leciwego wieku nie sprawia mi kłopotów /tfu tfu../
Pewnie dlatego, że sumiennie odwiedzała swój Serwis / co by o nim nie mówić../
Teraz wymieniamy tłumiki, amorki....ale po tylu latach od nowości?...
Zaraz po zakupie ubrałem Ją w Irmscherowe dodatki i muszę powiedzieć, że do dzisiaj ludzie się za Nią oglądają....oceńcie sami //...tu , jeszcze z rurą z przodu
Pozdrawiam
marjustol
http://marjustol.fotosik.pl/
Ostatnio zmieniony 29 paź 2010, 11:42 przez marjustol, łącznie zmieniany 1 raz.
- scaniairizar
- Mieszkaniec
- Model:
Dzięki...
Tak zrezygnowałem z rury,ponieważ przedni spojler obniżył trochę autko i jak widać na zdjęciu dół rury nie chował się w całości pod spód. Powodowało to czasami dość niebezpieczne uderzenia i ocierania o liczne na naszych drogach nierówności czy krawężniki... no cóż lepiej niech będzie bezpiecznie....
...ale za to zmieniłem sobie tylne lampki na "lexusy" , i teraz to się prezentuje...
zdjątko dołączę później...
narka
pozdrawiam
M
Tak zrezygnowałem z rury,ponieważ przedni spojler obniżył trochę autko i jak widać na zdjęciu dół rury nie chował się w całości pod spód. Powodowało to czasami dość niebezpieczne uderzenia i ocierania o liczne na naszych drogach nierówności czy krawężniki... no cóż lepiej niech będzie bezpiecznie....
...ale za to zmieniłem sobie tylne lampki na "lexusy" , i teraz to się prezentuje...
zdjątko dołączę później...
narka
pozdrawiam
M
- scaniairizar
- Mieszkaniec
- Model: