Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja własnie założyłem tydzień temu, super sprawa dużo lepiej się spisuja od org.
I nawet nie musiałem nic regulowć, udało się że od razu po założeniu dobrze trafiają
Kupowałem w ASO w Krakowie płaciłem po chyba 12 zł ? (kupowałem więcej części i nie pamiętam dokładnie)
Montaż to 15 min, zadnego problemu - wszystko pasuje.
spryski mam i ja , póki co bez ustawiania, wygląda dobrze. pytanie trochę offtop, ale nie ma sensu zakładać nowego tematu chyba, otóż, czy można regulować "odleglość" odchylania się wycieraczek? pytanie moje stąd, że jak kupiłem zochę to wycieraczki trochę za bardzo wystawały poza maskę, podregulowałem i jest ok, ale wydaje mi się, że powinny trochę dalej dochodzić do krawędzi szyby.
A ja założyłem dziś. ASO BSP w Łodzi, cena 24PLN za komplet.
Jak dla mnie ustawienie fabryczne nie spisuje się. Mam wrażenie, że podczas jazdy tylko ułamek płynu leci na szybę, reszta leci ponad samochód.
Wieczorem WD40, rurkę mosiężną za całe 2 PLN już kupiłem, jutro próby regulacji. Zobaczymy.
Też je sobie sprawiłem. Niestety leją po podszybiu a nie mam kluczyka. Zanim zrobię, podjechałem do ASO i zapytałem na głupa czy może by mi użyczyli;) Pan stwierdził że to całe urządzenie potrzebne do regulacji i za usługę tak z 50 PLN by się należało. O pożyczeniu nie było mowy. Muszę więc poradzić sobie sam:)
markov pisze:Też je sobie sprawiłem. Niestety leją po podszybiu a nie mam kluczyka. Zanim zrobię, podjechałem do ASO i zapytałem na głupa czy może by mi użyczyli;) Pan stwierdził że to całe urządzenie potrzebne do regulacji i za usługę tak z 50 PLN by się należało. O pożyczeniu nie było mowy. Muszę więc poradzić sobie sam:)