OPEL ZAFIRA OPC 200KM LIFT JEDYNA Z GAZEM!!!SERWIS
Moderator: Tunio999
OPEL ZAFIRA OPC 200KM LIFT JEDYNA Z GAZEM!!!SERWIS
Wczoraj sprzedałem swoje autko i szukam opc a, jestem miłośnikiem astry więc silnik ten już znam. Wypatrzyłem ten egzemplarz:
http://allegro.pl/opel-zafira-opc-200km ... 56924.html
Warto się nim zainteresować? Boli mnie ten gaz bo nie wiadomo co w nim siedzi a i ten brak felg.... będzie trzeba coś kupić
Post poprawiłem - proszę się zapoznać z Regulaminem Działu - Bodek
http://allegro.pl/opel-zafira-opc-200km ... 56924.html
Warto się nim zainteresować? Boli mnie ten gaz bo nie wiadomo co w nim siedzi a i ten brak felg.... będzie trzeba coś kupić
Post poprawiłem - proszę się zapoznać z Regulaminem Działu - Bodek
Ostatnio zmieniony 05 maja 2014, 08:08 przez sylwesters7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Proszę się zapoznać z Regulaminem Działu i następny post napisać zgodnie z obowiązującymi zasadami
a felgi się komuś przydały
a felgi się komuś przydały
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Witam
czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć ile taka zafira pali gazu? to jest wersja 200 KM a w raportach widze tylko taka co ma 192 KM... pewnie na poziomie 13 litrow gazu, ale moze milo sie zaskocze i ktos powie ze 10 macie taka wiedze? czy ta ta wersja OPC jest drozsza w utrzymaniu niz nie OPC? (chodzi o czesci)
pozdrawiam
rudi82
Edycja:
Sam sobie odpowiem.. znalazlem gdzies informacje, ze 14 litrow ale benzyny w miescie to taki standard. jak sie jezdzi ostro to mozna wejsc na 20 litrow wiec jak dla mnie to odpada ale wyglada niezle!
czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć ile taka zafira pali gazu? to jest wersja 200 KM a w raportach widze tylko taka co ma 192 KM... pewnie na poziomie 13 litrow gazu, ale moze milo sie zaskocze i ktos powie ze 10 macie taka wiedze? czy ta ta wersja OPC jest drozsza w utrzymaniu niz nie OPC? (chodzi o czesci)
pozdrawiam
rudi82
Edycja:
Sam sobie odpowiem.. znalazlem gdzies informacje, ze 14 litrow ale benzyny w miescie to taki standard. jak sie jezdzi ostro to mozna wejsc na 20 litrow wiec jak dla mnie to odpada ale wyglada niezle!
- Przemass
- Zafiromaniak
- Imię: Przemek
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Z20LET
Coś tanio jak na ten rocznik i to już po opłatach do rejestracji.sylwesters7 pisze: Warto się nim zainteresować? Boli mnie ten gaz bo nie wiadomo co w nim siedzi a i ten brak felg.... będzie trzeba coś kupić
Co do gazu to może być różnie,ja na dzień dobry miałem do wymiany zbiornik gazu,natomiast sterownik gazu wytrzymał mi rok i padł,nowy trochę kosztował ale teraz jest
Dziwne też to,że Opecja i na stalówkach stoi
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
Tanio bo od handlarza. felgi już dawno poszły za dobre koło do kogo innego. Zauważcie lakier też po dobrej polerce chyba bo listwa przy szybie kierowcy uwalona. Jak nie widziałeś osobiście, a masz dużo km to ja bym darował sobie wycieczkę
Ostatnio zmieniony 08 maja 2014, 10:45 przez Kacperuch, łącznie zmieniany 1 raz.