Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
czy data produkcji samochodu ma znaczenie? facet, który podjął się odblokowania techem2 w mojej zafirze b zapytał o rocznik a ja podałem że 2007 i mimo że w techu funkcje komputera i ostrzeżeń widnieją jako aktywne to na ekranie komputera mam tylko stoper. Potem sprawdziłem, że auto wyprodukowano 12.2006. Czy podanie właściwego roku sprawi, że uda się aktywować BC?
dokładnie , rok produkcji nie ma tu znaczenia
odblokować można prawie każdą, prawie - poległem tylko 1 raz ale była wyprodukowana na Polskę a w tych wszystko jest możliwe z racji oszczędności aby cena była przystepniejsza
Moją Zafirę wyprodukowano w Gliwicach na rynek niemiecki. Wyświetlacz mam GID ver2 (wszystko odczytane z VIN). Mam przycisk BC. Spróbuję odblokować w ASO.
Gość, do którego podjechałem wyjął sprzęt, który wyglądał na tech2 (oznaczenia).
Chińczykiem tego wyświetlacza nie ogarniesz.Szukaj kogoś kumatego z Tech2 niekoniecznie w ASO.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Ten wyświetlacz to ciężki temat? Gość, u którego byłem jest podobno dobrym specjalistą od elektryki samochodowej. Po tym jak mu się nie udało aktywować to pokazał mi wyświetlacz tego techa i przy komputerze jak i ostrzeżeniach było napisane "występuje". Teraz już nie wiem czy da się aktywować bc w moim aucie.