Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Czy możecie mi podać numer węża, który wychodzi z chłodnicy po stronie filtra powietrza i wchodzi do bloku. Niestety okazuje się że to on puszcza płyn, a nie chłodnica.
Witam
Chciałbym prosić o podanie numeru katalogowego i ceny węża klimatyzacji do Zafiry A 2003r. 1.8 benzyna. Wąż jest przyłączem pomiędzy kompresorem,, skraplaczem i układem (przewody niskiego i wysokiego ciśnienia)
emperorhorde pisze:Witam
Chciałbym prosić o podanie numeru katalogowego i ceny węża klimatyzacji do Zafiry A 2003r. 1.8 benzyna. Wąż jest przyłączem pomiędzy kompresorem,, skraplaczem i układem (przewody niskiego i wysokiego ciśnienia)
emperorhorde pisze:Witam
Dziękuję z góry za pomoc
Pozdrawiam
w temacie należy podać nr VIN
Oczywiście, przepraszam za roztargnienie.
Nr VIN W0L0TGF7532259707
Czy możecie mi podać numer węża, który wychodzi z chłodnicy po stronie filtra powietrza i wchodzi do bloku. Niestety okazuje się że to on puszcza płyn, a nie chłodnica.
Chodziło mi o wąż (a właściwie dwa połączone węże) , który ma dwie zakute rurki aluminiowe zakończone łącznikiem ze stopu Zn-Al.
Wąż jest podłączany bezpośrednio do kompresora. Czy mógłbyś sprawdzić numer GM 09130618, bo mam coś takiego na naklejce, ale nie wiem czy dobrze odczytałem.