[B]kanapa tyl + trzeci rzad czy pasuja z a do b?

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderatorzy: Mariusz, Tazz

Wiadomość
Autor
euroauto

[B]kanapa tyl + trzeci rzad czy pasuja z a do b?

#1 Post autor: euroauto »

witam

jak w temacie, mam komplet foteli od zafiry a. czy drugi i trzeci rzad bedzie pasowal do b?

dziekuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 18:00 przez euroauto, łącznie zmieniany 1 raz.

Anony Mous

#2 Post autor: Anony Mous »

euroauto pisze:witam

jak w temacie, mam komplet foteli od zafiry a. czy drugi i trzeci rzad bedzie pasowal do b?

dziekuje i pozdrawiam
Szczerze mówiąc nigdy tego nie porównywałem ale wiem jakie mam w A i widziałem jakie znajomy ma w B. To nie to samo więc na 99,99% NIE :piwo:

Lorry
Zafiromaniak
Imię: Grisza
Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
Model: ZBZAAF
Oznaczenie silnika: Z22yh20LET

#3 Post autor: Lorry »

Przeróbka z Van'a :?:

Szymon78

#4 Post autor: Szymon78 »

Lorry pisze:Przeróbka z Van'a
chyba tak i do tego z przerywającym motorem

chyba ze euroauto zajmuje sie handlem tworami autopodobnymi

cien1404

#5 Post autor: cien1404 »

witam!
wkładaj juz ktoś może fotele od zafci B do A? zastanawiam sie czy beda pasowac lub czy da sie przerobić mocowania

Awatar użytkownika
KIT GTO
Mieszkaniec
Model:

#6 Post autor: KIT GTO »

pasuje w obu kierunkach

cien1404

#7 Post autor: cien1404 »

podziekowal :piwo:

gienio55

#8 Post autor: gienio55 »

a czy ktoś może doradzić czy przednie fotele z omegi c będą pasowały do zafiry b może ktoś już to przerabiał bo z omegi są wygodniejsze

adam

#9 Post autor: adam »

Witam.Może z omega b ktoś próbował przełożyć ?Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
KIT GTO
Mieszkaniec
Model:

#10 Post autor: KIT GTO »

a jaki obecnie masz model fotela w zafirze ?

adam

#11 Post autor: adam »

Witam.Wersja COSMO Półskóra , mimo że są wyprofilowane nie umywają się do foteli ze starej OMEGI.

Awatar użytkownika
KIT GTO
Mieszkaniec
Model:

#12 Post autor: KIT GTO »

nie no przestań, jak bym czytał kogoś innego kto chce zaszczepił fotele iście z Cadeta Gsi do astry H opc ;)

adam

#13 Post autor: adam »

Przejedz się kolego OMEGĄ B to zobaczysz co to jest komfort i wygoda jazdy! W ZAFIRZE siedzi się jak na krześle , w OMEDZE jak w fotelu.Po 4-ech latach ponownie spędziłem 8-em godzin w OMEDZE(780 km do Danii) i wiem co mówię.Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
KIT GTO
Mieszkaniec
Model:

#14 Post autor: KIT GTO »

ja nie pisze o wygodzie tylko o pomyśle zmiany
a to że dla mnie sa wygodne fotele z Kredensa mojego dziadka to nie znaczy że zaraz chciałbym je mieć w swoim samochodzie ;)
Pozdrawiam

zafirakrak117

#15 Post autor: zafirakrak117 »

witam wszystkich jestem z Krakowa jestem od niedawna właścicielem opla zafira B więc nie mam doświadczenia z tym modelem i dlatego mam pytanie ponieważ w mojej Zafira b w tylnym siedzeniu (drugi rząd) zaciął mi się pas bezpieczeństwa przy złożonym oparciu (z kierowcą) i nie mogę go odblokować kilku" znajomych mechaników próbowało" i nic nie da się "postawić oparcia do pionu" czy ktoś z was miał taki problem i czy udało się to jakoś rozwiązać czy konieczna jest wymiana kanapy na taką z działającym pasem no a w takim przypadku czy tylna kanapa tj drugi rząd siedzeń (nie te z bagażnika) pasują z Zafiry A do Zafiry B

ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”