Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Przejedz się kolego OMEGĄ B to zobaczysz co to jest komfort i wygoda jazdy! W ZAFIRZE siedzi się jak na krześle , w OMEDZE jak w fotelu.Po 4-ech latach ponownie spędziłem 8-em godzin w OMEDZE(780 km do Danii) i wiem co mówię.Pozdrawiam.
ja nie pisze o wygodzie tylko o pomyśle zmiany
a to że dla mnie sa wygodne fotele z Kredensa mojego dziadka to nie znaczy że zaraz chciałbym je mieć w swoim samochodzie
Pozdrawiam
witam wszystkich jestem z Krakowa jestem od niedawna właścicielem opla zafira B więc nie mam doświadczenia z tym modelem i dlatego mam pytanie ponieważ w mojej Zafira b w tylnym siedzeniu (drugi rząd) zaciął mi się pas bezpieczeństwa przy złożonym oparciu (z kierowcą) i nie mogę go odblokować kilku" znajomych mechaników próbowało" i nic nie da się "postawić oparcia do pionu" czy ktoś z was miał taki problem i czy udało się to jakoś rozwiązać czy konieczna jest wymiana kanapy na taką z działającym pasem no a w takim przypadku czy tylna kanapa tj drugi rząd siedzeń (nie te z bagażnika) pasują z Zafiry A do Zafiry B