prawa tylna lampa
-
mariano 33
Witam ja też mam problem jak koledzy tylko w lewej lampie. żarówki są dobre, a nie działa mi stop i pozycja. Kierunek i wsteczny w porządku. Oglądałem wszystkie styki wyglądają na czyste. Raz na jakiś czas światła się pojawiały a raz znikały. Słyszałem że w recu można wd 40 psiknąć i to pomaga.(tylko nie wiem czy ten wd 40 nie zaszkodzi elektryce).
-
jareknb
Witam kolegów.Ja mam problem z tym że po naciśnięciu stop odzywa się taki mały głośniczek który jest zamontowany koło bezpieczników w bagażniku,brzęczy też kiedy włączę lewy kierunkowskaz,dodam że kierunkowskazy działają i stop też normalnie się palą,nie działają przeciw mgielne,mam żarówki po obydwu stronach.Posprawdzałem chyba wszystko i nie wiem o co chodzi,zasilanie do tego brzęczka wychodzi od tego sterownika ECS.Proszę podpowiedźcie coś co z tym zrobić.Dodam jeszcze że błędów żadnych nie ma.Pozdrawiam.
-
graafi
Witam
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Zafirki. Przejechałem 300 km i ze światłami było wszystko OK. Dziś rano również. Po południu, podczas jazdy komp. pokazał problem z prawą tyl. żarówką (mijania), przy zmianie pasa problem z kierunkiem, przy wstecznym kolejny problem. Żarówki wyglądają OK, styki też, a cala lampa nie świeci. Proszę o jakieś sugestie, gdzie szukać problemu?
Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem Zafirki. Przejechałem 300 km i ze światłami było wszystko OK. Dziś rano również. Po południu, podczas jazdy komp. pokazał problem z prawą tyl. żarówką (mijania), przy zmianie pasa problem z kierunkiem, przy wstecznym kolejny problem. Żarówki wyglądają OK, styki też, a cala lampa nie świeci. Proszę o jakieś sugestie, gdzie szukać problemu?
-
jareknb
-
graafi
-
leliwa6