Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aro27 pisze:Witam
jestem świeżym użytkownikiem i Poszukuje odpowiedzi na pytanie o numer lakieru mojej zośki
Nr VIN W0L0TGF7522253319
Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
2AU FARBA ZEWNĘTRZNA (Starsilber III - 2S-Mt = Zweischicht-Metalliclack - odpowiednik GM - Z157)
Witam,
mam do wymiany deskę po wystrzale poduszek - Zafira A 1,8 Elegance z 2003 r. po lifcie, z klimatronikiem, kierownica wielofunkcyjna. VIN: W0L0TGF7532255190.
Zdaję sobie sprawę, że nowa deska nie kalkuluje się pod względem finansowym do tego auta.
Pytanie brzmi: czy i na ile różnią się deski (dostępne z demontażu ) z różnych wersji silnikowych i na co zwrócić uwagę aby deska pasowała do mojego auta.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
zefirek pisze:Witam,
mam do wymiany deskę po wystrzale poduszek - Zafira A 1,8 Elegance z 2003 r. po lifcie, z klimatronikiem, kierownica wielofunkcyjna. VIN: W0L0TGF7532255190.
Zdaję sobie sprawę, że nowa deska nie kalkuluje się pod względem finansowym do tego auta.
Pytanie brzmi: czy i na ile różnią się deski (dostępne z demontażu ) z różnych wersji silnikowych i na co zwrócić uwagę aby deska pasowała do mojego auta.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Koszt w ASO to dla Twojgo auta:
Numer katalogowy: 112028
Nazwa części: DESKA ROZD
Cena netto*: 2 704,00
Cena brutto*: 3 325,92
13114580 - nr części
112028 - nr katalogowy
PŁYTA CZOŁOWA PRZYRZĄDÓW, KIEROWNICA PO LEWEJ, KOLOR CZARNY (NR PRODUKCYJNY 24469202)
(C) 22137650-
(C) 3H000001-
(C) 4G000001-
w zależności od nr nadwozia, odchylanej kolumny kierownicy :
Witam,
dzięki za super szybką odpowiedź.
Wobec tego muszę szukać deski do odchylanej kolumny kierownicy.
W związku z tym, nasuwa się pytanie : czy i w którym miejscu na desce ( myślę o tej "nowej" ) znajdę numer katalogowy ( moja wystrzelona jeszcze nie została zdemontowana ) ?
Pozdrawiam
Witam,
potrzebuję kupić do mojego auta W0L0TGF7522090574 haczyk podtrzymujący kosz z kołem zapasowym.
Chodzi o taki kawałek metalu, który na dole ma hak o który zaczepiony jest kosz, a u góry ma coś jakby przyspawaną nakrętkę, w którą wchodzi śruba z bagażnika, służąca do opuszczania kosza.
W sklepie z częściami znaleziono schemat tego elementu, ale wyglądał on inaczej niż mój, więc chciałbym się upewnić co do numeru elementu i jego ceny.
Dziękuję i pozdrawiam
tom_kaz pisze:Witam,
potrzebuję kupić do mojego auta W0L0TGF7522090574 haczyk podtrzymujący kosz z kołem zapasowym.
Chodzi o taki kawałek metalu, który na dole ma hak o który zaczepiony jest kosz, a u góry ma coś jakby przyspawaną nakrętkę, w którą wchodzi śruba z bagażnika, służąca do opuszczania kosza.
W sklepie z częściami znaleziono schemat tego elementu, ale wyglądał on inaczej niż mój, więc chciałbym się upewnić co do numeru elementu i jego ceny.
Dziękuję i pozdrawiam
13223762 - nr części 1418441 - nr katalogowy
HACZYK, ZAMEK, MOCOWANIE KOŁA ZAPASOWEGO (DO STOSOWANIA Z KOŁAMI 16/17 CALI)
cena w ASO:
Numer katalogowy: 1418441
Nazwa części: HACZYK
Cena netto*: 179,00
Cena brutto*: 220,17
Witam serdecznie , potrzebuje nr katalogowy śruby z lozyskiem tylnej kanapy . Cześć tą potrzebuje dla kolegi do zosi A , ale z tego co widziałem to u mnie w B jest to samo . Z góry dziekuje i pozdrawiam
kacper pisze:Witam serdecznie , potrzebuje nr katalogowy śruby z lozyskiem tylnej kanapy . Cześć tą potrzebuje dla kolegi do zosi A , ale z tego co widziałem to u mnie w B jest to samo . Z góry dziekuje i pozdrawiam
potrzebuję jakąś fotkę, albo coś więcej - nie kojarzę jaka to śruba
Byłem w serwisie , nie pomogli , ale może komuś się przyda że jest możliwa wymiana samego łożyska, a łożysko ma nr 608z czyli takie same jak w większości łyżworolek Dzięki za zainteresowanie Pozdrawiam
Witam, urwałem klamkę środkowego oparcia w drugim rzędzie, ten z którego można zrobić podłokietnik. Oparcie jest nie domknięte i nie mogę go domknąć. Potrzebowałbym klamkę lub jeśli mechanizm może być uszkodzony to kompletny mechanizm. Vin: W0L0TGF7542110335