[B] Światła do jazdy dziennej-programowanie
dzieki
u mnie jest bardzo ubogo nawet spalania mi nie wyswietla
tylko navi hula
taki opcom to zwykly komputer co mechanicy maja czy tylko serwis
ja chcialem podpiac sobie dodatkowe swiatla led jako dzienne i nie moglem znalesc tematu, ale sie udalooczywiscie nie dzieki opcji szukaj, jest tam wszystko opisane co i jak dosc obszernie
dzieki za odpowiedz
tylko navi hula
ja chcialem podpiac sobie dodatkowe swiatla led jako dzienne i nie moglem znalesc tematu, ale sie udalooczywiscie nie dzieki opcji szukaj, jest tam wszystko opisane co i jak dosc obszernie
dzieki za odpowiedz
-
- Bywalec
- Imię: Piotr
- Auto: Opel Zafira B 1,9 CDTI
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Nie chce mi się wierzyć, że mając navi nie masz innych opcji a w tym parametrów spalania. Moja zośka jest z 2006 r i jak ją sprowadziłem to miała 3 latka i też byłem wkurzony, że jadąc samemu do Niemiec kupiłem z tak ubogą wersję komputera. Miałem na wyświetlaczu tylko radio i bluetooth. Nie wiem jak ten Helmut jeździł, ale po kilku dniach po sprowadzeniu, znający się na rzeczy gość wszystko mi aktywował. Komputera pokazującego spalanie pewnie zwykłym OP-COMem nie aktywujesz bo gość, który mi to robił miał S-TECHa, ale do aktywacji opcji o których wspominałem wystarczy zwykły OP-COM. Chłopaki na forum mają takie chińskie wynalazki i jak dobrze poszukasz to pewnie z Twojej okolicy kogoś znajdziesz co Ci pomoże i do tego żaden serwis nie jest Ci potrzebny. Powodzenia.jupet pisze:
tylko navi hula
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Spot PodkarpacieManiekW pisze:Witam, znalazlby sie ktos kto za browarka lub oplate mniejsza niz oferuje serwis uaktywni mi swiatelka do jazdy dziennej:-) Najlepiej z Rzeszowa lub okolic:-) Pozdrawiam
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
Nie chcę zakładać nowego tematu więc piszę tu.
Pacjent:
Zafira B 2006r. z Bi-xenonami AFL.
Pytanie:
Czy mogę tak zaprogramować światła dzienne, żeby w pozycji AUTO świeciły tylko światła mijania i NIC innego oraz żeby soczewki nie skręcały za dnia (mam tak w służbówce Fordzie)?
Po zmierzchu chcę żeby wszystko działało tak jakbym włączył światła (podświetlenie deski, doświetlanie zakrętów itd.)
Pacjent:
Zafira B 2006r. z Bi-xenonami AFL.
Pytanie:
Czy mogę tak zaprogramować światła dzienne, żeby w pozycji AUTO świeciły tylko światła mijania i NIC innego oraz żeby soczewki nie skręcały za dnia (mam tak w służbówce Fordzie)?
Po zmierzchu chcę żeby wszystko działało tak jakbym włączył światła (podświetlenie deski, doświetlanie zakrętów itd.)
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo
- rafant4011
- Zafiromaniak
- Imię: Rafał
- Auto: Zafira B
- Model: Cosmo