Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Póki co żarówki General Electric H7 MegaLight Plus 50 świecą 4 miesiące... i jest ok.
Już ze 2 osoby co jechały ze mną mówiły, że mam bardzo dobre światła :-)
KALI pisze:KrilanPL napisz jak te żarówki z biedronki świecą w nocy
Świecą i tyle , na pewno nie jest to jakiś "pierdyliard" xxx metrów zasięgu , najważniejsze że świecą i inni mnie widzą. Jako ,że dla mnie liczy się cena , a żarówki dalej działają to dla mnie rewelacja.
hiuidiui pisze:W mojej Zosieńce zamontowałem Osram Night Braker PLUS (plus 30% dluższa żywotnośc, plus 35% więcej światła) narazie mam je 2 tydzień i niewiele mogę powiedzieć o żywotności tych żarówek. Acz kolwiek w Inter Timie je sobie chwalą
Po przeczytaniu różnych testów w gazetach zdecydowałem sie po latach zmienić żarówki Hella i Osram za średnio 15zł sztuka na coś lepszego. Okazało się żę różnica jest wielka a po 30 tyś km dalej świetnie świecą. Są drogie ale warto. jeżeli chcesz taniej to polecam HELLA jak i Osram bo to naprawdę dobre żarówki w super cenie ale jak się dużo jeździ w nocy do pracy zaspanym lub zmęczonym z pracy to każdy metr więcej światła jest ważny. Jak masz słaby wzrok to lepiej zainwestuj w coś dobrego.
I przyznam, że bardzo mi się podoba światło z nich, zwłaszcza, że jest białe. Co do żywotności się nie wypowiem, bo mam je od niedawna, ale generalnie firmie możesz zaufać
bodek osramy są ok. jak i takie same tungsram ale i jedne i drugie wytrzymują do roku a ładna barwa światła jest też nie za długo, jak po roku padła mi jedna żarówka i obok wsadziłem normalnie świecącą Narve to Narva świeciła jak Słońce, a te osram i tungsram jak księżyc, i dla tego nie kupuję już żadnych wynalazków z serii + .....% to raz, a dwa to stosuję ledy i żarówek nie wymieniam co roku.
Z zasłyszenia ponoć te imitujące xenonki świecą ślicznie, ale krótko. Dwa, trzy miesiące i tracą barwę - żółkną. Ile w tym prawdy nie wiem. Przekonasz się po zakupie
Nie, imitacji Xenonów nie chcę.
Kiedyś w służbowej astrze wymieniłem na Philips H7 BlueVision Xenon Effect
Po dwóch miesiącach poleciała jedna, to i tak dwie nowe musiałem wstawić do pary już zwykłe Osramy.
Ja u siebie mam Osram Night Breaker Unlimitedi jestem w 110% zadowolony
Czasowo mam je okolo 3miesiecy ale jesli chodzi o przebieg to ponad 10tys. I jak do tej pory bez zarzutu.