[A] - klek22 - zafira 2.2 dti 2002
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Jak dla mnie to też średnio to wygląda... Całe białe felgi wyglądałyby o wiele lepiej.
W obecnej formie to mi agro zalatuje (bez obrazy )
W obecnej formie to mi agro zalatuje (bez obrazy )
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
jeśli będziecie mieli 3-jke dzieci i żonę na utrzymaniu za 1900 zł miesięcznie, bez żadnego wsparcia ze strony rodziców to zrozumiecie co tak naprawdę chce zrobić z zosią i z jakimi kosztami.Jesli kogoś stać na zafirę b lub c to tylko pogratulować powodzenia.Mnie nie jest stać i tak szczerzę mówiąc to nie obchodzą mnie wsze opinie bo i tak tylko potraficie krytykować a jezdzicie tylko seryjnymi zośkami
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Grzesiek wyluzuj. Najważniejsze, że Tobie się podoba. Wg mnie to fajnie, że próbujesz coś robić.klek22 pisze:nie obchodzą mnie wsze opinie bo i tak tylko potraficie krytykować a jezdzicie tylko seryjnymi zośkami
Sytuację życiową jaką masz - doskonale rozumiem. Gdyby mnie było stać nie jeździł bym ZA tylko czymś młodszym. Proste.
Krytyka, krytyką. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Internet jest o tyle dostępnym dla każdego światem, że dzisiaj każdy może bez weryfikacji (no może po za weryfikacją Admina) napisać co mu w duszy gra.
Uważam, że nie masz się co sugerować tym, że komuś się nie podobają Twoje modyfikacje. Ważne, że masz chęć, masz z tego powodu radość i nie poprzestawaj na tym, że ktoś napisze jakąś uwagę co do Twojej pracy.
Powodzenia!!!
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
klek22 pisze:jeśli będziecie mieli 3-jke dzieci i żonę na utrzymaniu za 1900 zł miesięcznie, bez żadnego wsparcia ze strony rodziców to zrozumiecie co tak naprawdę chce zrobić z zosią i z jakimi kosztami.Jesli kogoś stać na zafirę b lub c to tylko pogratulować powodzenia.Mnie nie jest stać i tak szczerzę mówiąc to nie obchodzą mnie wsze opinie bo i tak tylko potraficie krytykować a jezdzicie tylko seryjnymi zośkami
co zrobisz taka jest POLSKA
a element po elemencie i będzie cała biała
- chabretti
- Zafiromaniak
- Imię: Krzysztof
- Auto: Volvo
- Model: V70
- Oznaczenie silnika: D5244T5
- Kontakt:
Nie przejmuj się - ważne że nie siedzisz i nie rozpaczasz.
Duże dla Ciebie
A Zośka na pewno się wyróżnia
"Są dwie drogi, aby przeżyć życie. Jedna to żyć tak, jakby nic nie było cudem. Druga to żyć tak, jakby cudem było wszystko."
cyt. Albert Einstein
Duże dla Ciebie
A Zośka na pewno się wyróżnia
"Są dwie drogi, aby przeżyć życie. Jedna to żyć tak, jakby nic nie było cudem. Druga to żyć tak, jakby cudem było wszystko."
cyt. Albert Einstein
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Jeżeli nie wiadomo jaki cel chce osiągnąć właściciel, a większość oglądaczy pewnie nie ma o tym pojęcia, to auto wygląda na mocno powypadkowe, dosztukowane na szrocie. W miarę przybywania białych elementów samochód prezentuje się coraz lepiej - bardzo jestem ciekaw efektu końcowego prac.
Super, że nie przejmujesz się komentarzami i sukcesywnie modyfikujesz Zośkę. Mam podobnie z ograniczeniami rodzinno-budżetowo-czasowymi, sporo rzeczy w samochodzie mam 'w budowie' i wiem, że kiedy wreszcie uda się coś dokończyć, daje to ogromną satysfakcję.
Super, że nie przejmujesz się komentarzami i sukcesywnie modyfikujesz Zośkę. Mam podobnie z ograniczeniami rodzinno-budżetowo-czasowymi, sporo rzeczy w samochodzie mam 'w budowie' i wiem, że kiedy wreszcie uda się coś dokończyć, daje to ogromną satysfakcję.
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Ciekawa prezentacja
- Albert Einstein