Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Telefon radia nie znajduje i nic nie daje się przełączyć. Przedpiścom pięknie dziękuję za pomoc. :-)
Jeszcze jedno pytanie - czy jeśli wymienię radio na jakieś lepsze (teoretycznie z bluetoothem), to trzeba dokupować moduł UWA?
Pozdrawiam!
Niestety tak.Żadne fabryczne radio montowane w ZB nie obsługuje BT , po to jest moduł UWA.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Witajcie! Mam problem z moim radiem CD 30 MP3. Zauważyłem, że radio coraz częściej wywala błąd Error CD i nie odtwarza coraz to większej ilości płyt. Pomyślałem, że jako płyty kilkuletnie mają prawo nie grać i sprawdziłem ja na innych odtwarzaczach w domu i tam normalnie działały. Potem nagrałem dwie płyty z piosenkami i też radio nie chce czytać płyt. Próbowałem nagrać z jak najwolniejszą prędkością i również nic. Czy da się w tych radiach zmienić czytnik ? Osobę, która na tym się zna znam, ale czy te radio nadaje się do wszelkich napraw ? Może jest jednorazowe ?
Nie przyszło mi to do głowy poszukam w sklepach lub kupię na allegro jak nie będą mieli. Na ci zwrócić uwagę by kupić odpowiednią płytę czyszczącą ? Zaobserwowałem, że są do CD i DVD to do Zosi muszę kupić do DVD tak?
organista15 pisze:Nie przyszło mi to do głowy poszukam w sklepach lub kupię na allegro jak nie będą mieli. Na ci zwrócić uwagę by kupić odpowiednią płytę czyszczącą ? Zaobserwowałem, że są do CD i DVD to do Zosi muszę kupić do DVD tak?
Jak masz CD30 - to tylko CD, CD i DVD jest w DVD90
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
Hej, mam radio CD30, do którego podłączyłem kabel AUX - nie działa. Uruchomiłem funkcję AUX przez TECH2 (TECH2 mówi, że z powodzeniem), ale nadal nie działa. Jakie mam najtańsze alternatywy? Jaki model radia będzie miał AUX lub USB lub będzie kompatybilny z takimi wejściami?
witam mam problem z wyjęciem radia cd mp3 z zafira b 2006 rok mam klucze ale nic nie dają oddałem auto do servisu opla też nie wyjeli muwia ze pokrzywiona blokada jest jak dostac sie do radia??
sebadelta pisze:witam mam problem z wyjęciem radia cd mp3 z zafira b 2006 rok mam klucze ale nic nie dają oddałem auto do servisu opla też nie wyjeli muwia ze pokrzywiona blokada jest jak dostac sie do radia??
Spróbuj zdjąć górny panel z nawiewami oraz wyciągnąć panel z pokrętłami od klimy. Pod każdym znajdują się 2 śruby. Po ich odkręceniu powinno się udać wyciągnąć radio razem z panelem środkowym.
Pewnie już gdzieś było
Co zrobić żeby przestawić tak radio żeby włączało się kiedy ja chce a nie za każdym razem jak właczę zapłon... Brrrr.... wkurza mnie to coraz bardziej