sam jestem ciekaw plany na OPC i prace przy takowej były jeszcze w trakcie szukania (ale czy pozwoli na to podział budżetu miedzy Zefira a mojego 5-miesiecznego brzdąca? zobaczymy )GOTI pisze:No jestem ciekaw co będzie sie teraz działa - czy zostaniesz przy serii
[A] - Norris_85 - ZA OPC 2.0T ~220KM Black Devil
- norris_85
- Zafiromaniak
- Imię: Łukasz
- Auto: ZA OPC 290KM/428Nm
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z20LET
- Kontakt:
hehe no sam mialem okazje juz kilka osob przewiezc i miny pasazerow sa nieziemskie jak ktos nie jest przygotowany
co do hamowni to napewno skocze jak tylko sie dowiem gdzie tu w poblizu jest takowa ^^
co do hamowni to napewno skocze jak tylko sie dowiem gdzie tu w poblizu jest takowa ^^
Ostatnio zmieniony 25 lip 2014, 12:34 przez norris_85, łącznie zmieniany 1 raz.
Hej,
z tego co pamiętam na Inżynierskiej 5... po remoncie silniczka, turbo i tłumika tez sie miałem tam wybrać jednak ciągle brak czasu...
http://fabryka-mocy.com.pl/
z tego co pamiętam na Inżynierskiej 5... po remoncie silniczka, turbo i tłumika tez sie miałem tam wybrać jednak ciągle brak czasu...
http://fabryka-mocy.com.pl/
- norris_85
- Zafiromaniak
- Kontakt:
dzięki, za namiary najprędzej podjadę na inżynierską ale narazie po weekendzie okazało się ze najprawdopodobniej z przodu są do wymiany amorki na dobrej trasie z Krakowa nie było tego czuć ale po tych pożal się boże drogach które muszę pokonać żeby dojechać na wieś przy prędkości 90+ na większych falach przód trochę przyciera o kola...
norris_85, na pewno amorki ok ja robiłem trzepaki to 80% ponad wyszły ... ja jeździłem może 4 dni na nowych kołach i gumach które założyłem ... i nie miałem okazji przejechać się na nich załadowany ... opc jest mocno obniżona w stosunku do zwykłej i sądzę że Et felg jest za małe ... oryginalne felgi mają ET46 a te ciemne ET35 ... można 10 zawsze manipulować i obstawiam że przesadziłem .... przeżuć opony na srebrne fele i się przejedz po hopach załadowany i nie będzie problemu ....te toory jeździły w astrze cupe i nic tam nie tarło gościowi a tu myślę ze za bardzo wystają na zewnątrz
- norris_85
- Zafiromaniak
- Kontakt:
deszcze, wyjazdy na wieś... nic więc dziwnego że Zefir trochę się ubrudził.
korzystając więc z wczorajszej ładnej pogody zabrałem żonę z dzieckiem i teściową na spacer do garażu ^^ szampon, płyn do szyb, płyn do felg i płyn do opon, dwa kubły wody i blisko 3h mycia i polerowania mikrofibrą (do mycia okien to nawet teściowa się dołożyła ) + masa zrzędzenia mojej połówki ale warto było zabrakło tylko polerki nabłyszczającej ale i tak efekt jest
tak jeszcze przypomniało mi się w trakcie żeby zrobić zdjęcie porównujące (niestety tylko koła bo karoserie zdążyłem umyć)
korzystając więc z wczorajszej ładnej pogody zabrałem żonę z dzieckiem i teściową na spacer do garażu ^^ szampon, płyn do szyb, płyn do felg i płyn do opon, dwa kubły wody i blisko 3h mycia i polerowania mikrofibrą (do mycia okien to nawet teściowa się dołożyła ) + masa zrzędzenia mojej połówki ale warto było zabrakło tylko polerki nabłyszczającej ale i tak efekt jest
tak jeszcze przypomniało mi się w trakcie żeby zrobić zdjęcie porównujące (niestety tylko koła bo karoserie zdążyłem umyć)
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2014, 13:13 przez norris_85, łącznie zmieniany 1 raz.
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L