SD72 - 1.8 Z18XE ,125KM, 2000 automat
- Tunio999
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ex ZB 1.8 SPORT
- Model: 2008
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Również mam - i powiem, że bardzo ładnie się prezentująbazyliszek72 pisze:Nekretki na wentylki
nie ma to jak z prawidłowym logiembazyliszek72 pisze:i zapalniczka
- Albert Einstein
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
wrócę jeszcze na moment do drugiej Sylwkowej Zafirki bo mi się refleksja nasunęła:
tylko ciekawi mnie co jeszcze może być w Cdn... bo chyba do modyfikacji i dodatków już nie wiele miejsca zostało
Tego egzemplarza, gdyż jest tak unikatowy, nawet Bodek po Winie by nie rozkodował ale po kilku było by znacznie łatwiejBodek pisze: dobrze się przyglądnąłeś jak kupowałeś
wydaje mi się, że ma źle spasowane drzwi i klapę, a lakier też się jakoś mieni w różnych odcieniach - chyba była "bita"
bardzo fajnie wyszły te dodatkibazyliszek72 pisze: Cdn
tylko ciekawi mnie co jeszcze może być w Cdn... bo chyba do modyfikacji i dodatków już nie wiele miejsca zostało
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
opla w oplu żeby pamiętał czym jedzietoka pisze:rób fotorelację, to może zmotywujesz innych. Moje leżą 2lata na szafie i czekająbazyliszek72 pisze:czujniki parkowania z tylu
Ja tam nie mam nic do opla, bo jeżdżę tylko nimi, aktualnie dwoma, ale nie uważasz, że masz bardzo dużo opla w oplu? wszędzie znaczki
np w większości BMW są znaczki M-power WSZĘDZIE
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Extra!!
No to teraz masz wyjątkowego, niepowtarzalnego, jedynego w swoim rodzaju klubowego "gnata"
i nawet bez logo Opla ale z tym logiem, jeszcze bardziej będzie pasował do Twojej Zafirki
No to teraz masz wyjątkowego, niepowtarzalnego, jedynego w swoim rodzaju klubowego "gnata"
i nawet bez logo Opla ale z tym logiem, jeszcze bardziej będzie pasował do Twojej Zafirki
- Robert LTM
- Zafiromaniak
- Imię: Robert
- Auto: Opel Zafira B 1.9CDTI SPORT
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
tylko żeby nie było jak u mnie mam podobny na GAZ wzorowany na WOLTHERA P99 i tak rzuciłem pod fotel pasażera jacyś gliniarze przechodzili obok zajrzeli do auta i czekali aż wrócę chcieli mnie w bransoletki zapiąć że pozwolenia nie mam na brońbazyliszek72 pisze:Nowa zapalniczka do schowka (bez loga Opla)
[url=http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/538/yUSeUg.jpg]Obrazek[/URL]
ale stres był nie polecam