Wnęka za dźwignią hamulca / uchwyt na kubek - portal tlf kom
Wnęka za dźwignią hamulca / uchwyt na kubek - portal tlf kom
Hej,
Jak już wcześniej pisałem za dźwignią ręcznego mam ten nieszczęsny portal telefonu komórkowego, mam pytanie co się tam oryginalnie znajduje, gdy nie ma tej podstawki do telefonu.
Jest tam płasko? czy tak jak w Vectrze C wnęka na kubek?
U mnie jest tak - http://www.opel.com.pl/site/showroom/zafira/equip2.html (2 zdjęcie od góry)
ale chciałbym to wywalić i mieć tam albo jakiś schowek albo uchwyt na kubek bo chyba to widać na zdjęciu nr 3 pod ipodem.
Czy da się taki uchwyt kupić?
Z góry dzięki za info
Jak już wcześniej pisałem za dźwignią ręcznego mam ten nieszczęsny portal telefonu komórkowego, mam pytanie co się tam oryginalnie znajduje, gdy nie ma tej podstawki do telefonu.
Jest tam płasko? czy tak jak w Vectrze C wnęka na kubek?
U mnie jest tak - http://www.opel.com.pl/site/showroom/zafira/equip2.html (2 zdjęcie od góry)
ale chciałbym to wywalić i mieć tam albo jakiś schowek albo uchwyt na kubek bo chyba to widać na zdjęciu nr 3 pod ipodem.
Czy da się taki uchwyt kupić?
Z góry dzięki za info
Ostatnio zmieniony 30 lip 2011, 16:27 przez rhaaziel, łącznie zmieniany 1 raz.
Astra G 1.6 X16SZR (w gazie) - sprzedana
Zafira B 1.9 Z19DTH (chip V-Tech) - sprzedana
...teraz japoniec...
...teraz japoniec...
ooo dzięki to już wiem o co pytać, podjadę do sklepu Opla i zadam i magiczne pytanie czy to mają, zrobiłem rozeznanie na allegro i nie widzę niestety takiego elementu, może jeszcze na szrocie się uda... bo znając życie taki kawałek gumy z hologramem GM może kosztować pare stówek
Astra G 1.6 X16SZR (w gazie) - sprzedana
...teraz japoniec...
...teraz japoniec...
-
- Zafiromaniak
- Imię: Grisza
- Auto: Direct, OPC i BiałaStrzała
- Model: ZBZAAF
- Oznaczenie silnika: Z22yh20LET
Ja mam unidena 520 i tam się nie mieścił zbytnio a wymiary są identyczne niemal, i co chwila trza by go chować.
Ja mam zamontowane na styk w tej kieszonce miedzy fotelem a drzwiami. Miejsce super ,blisko do regulacji grucha na kolana i dawaj. Radio stoi na sztorc w tej wnece, a jak wysiadam to kładę je na tym długim boku i nie widać z zewnątrz nic że tam CB siedzi
Ja mam zamontowane na styk w tej kieszonce miedzy fotelem a drzwiami. Miejsce super ,blisko do regulacji grucha na kolana i dawaj. Radio stoi na sztorc w tej wnece, a jak wysiadam to kładę je na tym długim boku i nie widać z zewnątrz nic że tam CB siedzi