jaka jest różnica - kokpit

Wszystko o karoserii na zewnątrz i wnętrzu (naprawy blacharskie, szyby, fotele, tapicerka, plastiki, bagażniki dachowe itp.)

Moderatorzy: Mariusz, Tazz

Wiadomość
Autor
chirus75

jaka jest różnica - kokpit

#1 Post autor: chirus75 »

witam oglądam ogłoszenia zafir B i zauważyłem małą różnicę w kokpicie-czy jest to jakaś różnica w wyposażeniu? :mysli:niektóre mają wejście na płyte nad dużym pokrętłem i sześć przycisków a drugie mają wejście pod pokrętłem i dziewięć przycisków.

dodałbym zdjęcia ale nie wiem jak ale ci co się znają to wiedzą o co mi chodzi i podpowiedzą.
z góry dziękuje
Ostatnio zmieniony 03 sie 2014, 21:09 przez chirus75, łącznie zmieniany 1 raz.
Robert LTM

#2 Post autor: Robert LTM »

według mnie są to identyczne... tylko ma więcej stacji na FM jeżeli chodzi ci o wersję CD30mp3
może to zależy na jaki kraj było wyposażenie :mysli:
chirus75

#3 Post autor: chirus75 »

a wiesz jak dodac zdjęcia? kolego
Robert LTM

#4 Post autor: Robert LTM »

zależy jakie bo możesz linki ale ja np dodaje przez fotosika
Na stronie, pod zdjęciem masz link 'pobierz kody'. W oknie, które się pojawi kopiujesz jeden z ciągów w sekcji 'Kody na forum dyskusyjne:' i wklejasz do postu
jest kilka szkół :mrgreen:
ale z tego co patrzyłem już to opanowałeś :mysli:
Flora

#5 Post autor: Flora »

Są to te same radia (CD30/CD30MP3), a różnica polega jedynie na rozmieszczeniu przycisków funkcyjnych i większej ilości przycisków przywołujących zapamiętane stacje radiowe.
chirus75

#6 Post autor: chirus75 »

witam kolego -to fakt kiedys dodałem fotki ale nie pamiętam tym bardziej że mam fotki w komputerze
rostex

#7 Post autor: rostex »

Dwóch producentów dostarczało radia dla Opla - Blaupunkt, w którym otwór na płytę cd znajduje się w górnej części panela i 6 przycisków stacji oraz Delphi-Grundig, które miało otwór cd na dole oraz 9 przycisków.

Oczywiście powyższe info dotyczy radii CD30 oraz CD30 MP3.
Radio CD30 Delphi nie ma cd-textu.
miałczyk76

#8 Post autor: miałczyk76 »

Radio CD30 Delphi nie ma cd-textu.
Bzdury :lol:
Te Delphi-Grundig grają trochę lepiej i są mniej awaryjne.

Temat nie dotyczy radia - Bodek
Ostatnio zmieniony 03 sie 2014, 21:10 przez miałczyk76, łącznie zmieniany 1 raz.
rostex

#9 Post autor: rostex »

Temat nie dotyczy radia - Bodek[/quote]

A czego dotyczy ten temat jak nie radia?

Miałczyk76 daj info jak włączyć cd-text w CD30 Grundig?
Zmieniłem index na 24, gra trochę lepiej, ale i tak daleko mu brak do CD30 Blaupunkta, które mam w Astrze teścia. Do CD30 MP3 Delphi-Grundig żadne CD30 się nie umywa.

Sorry - kokpit raczej kojarzy mi się z czymś innym ;) , nie doczytałem - Bodek

Spoko :piwo:
Ostatnio zmieniony 05 sie 2014, 18:42 przez rostex, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Karoseria i wnętrze”