[A] - klek22 - zafira 2.2 dti 2002
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Musze przyznać racje..marcinFKP pisze:Mam nadzieje że nie jedziesz tam swoim autem. Szczerze to za kazdym razem gdy wchodze zobaczyć co nowego zmodziłeś to ręcę opadają coraz niżej. Zobacz na te zdjęcia. Przecież to straszna wiosna. Kurde czy tylko ja to widzę? Wszystko to co białe pomalowałbym w kolor, dobrą koręktę lakieru, jakieś fajne koło i już będzie inaczej. Nie pisze tego złośliwie, tylko żeby doradzić. Jeśli zlikwidujesz ten kwas to zaoferuje Ci polerkę za free jeśli do mnie dojedziesz
Zajeżdża troche agro a nawet gorzej, ale to już sprawa Grzegorza co robi i gdzie to robi
Jeżeli tym razem chodziło o felgi to wg. mnie słabo wygląda ori felga a tym bardziej pomalowana na biało - ale to tylko moje skromne zdanie.
Mam nadzieje, że przemyślałeś Grzegorz co chcesz zrobić, ale z resztą to twoja sprawa
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L
i tak się większości podoba bo to zawsze coś innego
a nie mam zamiaru malować jak właśnie wszystkie wieśmaki koło na biało czerwone zaciski i pasy przez środek to dobiero wiocha skoro pod maską kryje się 1.6 8v i 75 koni z których połowa już uciekła
a ja chcę sie wyrużniać i tak właśnie jest
nawet nieraz słyszałem - "mamo ,mamo ten pan ma głoda na masce " i uśmiech dziecka aż miło
a nie mam zamiaru malować jak właśnie wszystkie wieśmaki koło na biało czerwone zaciski i pasy przez środek to dobiero wiocha skoro pod maską kryje się 1.6 8v i 75 koni z których połowa już uciekła
a ja chcę sie wyrużniać i tak właśnie jest
nawet nieraz słyszałem - "mamo ,mamo ten pan ma głoda na masce " i uśmiech dziecka aż miło
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
klek22 pisze:...............
a nie mam zamiaru malować jak właśnie wszystkie wieśmaki koło na biało czerwone zaciski i pasy przez środek ...............
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- SD72
- Zafiromaniak
- Imię: Sylwek
- Auto: Zafira A 1.8 Elegance automatic
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: Z18XE
Swoja opinie wyraziles wiec prosze skonczyc dalsze komentarze :> bazyliszek 72marcinFKP pisze:Białe zaciski akurat są najlepsze z całego auta. Nic po za tym mi się nie podoba. A. Jak zainteresowanie w związku ze sprzedażą? A i nie mów nic o buractwie bo w kontekście Twojego auta to brzmi groteskowo
zapał do pracy przy aucie masz - reszta rzecz gustu.
marcinFKP wyraził swoje zdanie i nie potrzeba eskalować (z żadnej strony)
Ale co by nie pisać wzbudza kontrowersje i wielu tu pisze - znaczy zgodnie z zasadą Hoolywood - sława
Ja bym trochu inakszej robił - ale mam swojo Zafirkę to tam pomyślę
*parsek 1 pc ≈ 3,2616 roku świetlnego ≈ 206265 jednostek astronomicznych ≈ 3,086·10^16 m
są kpc (kiloparsek), w astronomii pozagalaktycznej i kosmologii: Mpc i Gpc, i oczywiście opc
marcinFKP wyraził swoje zdanie i nie potrzeba eskalować (z żadnej strony)
Ale co by nie pisać wzbudza kontrowersje i wielu tu pisze - znaczy zgodnie z zasadą Hoolywood - sława
Ja bym trochu inakszej robił - ale mam swojo Zafirkę to tam pomyślę
-no myślę że po parsekach na liczniku.*jak będę sprzedawał to tylko na szrot
*parsek 1 pc ≈ 3,2616 roku świetlnego ≈ 206265 jednostek astronomicznych ≈ 3,086·10^16 m
są kpc (kiloparsek), w astronomii pozagalaktycznej i kosmologii: Mpc i Gpc, i oczywiście opc
Ostatnio zmieniony 07 wrz 2014, 10:05 przez pitER, łącznie zmieniany 3 razy.
- janekW67
- Zafiromaniak
- Imię: Janek
- Auto: Opel Zafira B 1.8 Njoy
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
Jeden lubi czekoladę,a drugi,jak mu nogi śmierdzą ! o gustach się nie dyskutuje. Tobie się podoba,i to jest !marcinFKP pisze:Białe zaciski akurat są najlepsze z całego auta. Nic po za tym mi się nie podoba. A. Jak zainteresowanie w związku ze sprzedażą? A i nie mów nic o buractwie bo w kontekście Twojego auta to brzmi groteskowo
Oczywiście!
- ojciec polak
- Zafiromaniak
- Imię: Paweł
- Auto: Ford
- Model: SMAX
- Oznaczenie silnika: Durat2.0L