Siedzenia z polifta do przedlifta...
Moderator: Sebu$
Siedzenia z polifta do przedlifta...
... no właśnie - czy się da?
Rośnie mi rodzina - będzie 2+3. Bardzo przydałby się pas na środkowym siedzeniu 3 punktowy. Bez tego chyba jednak będzie trzeba szukać innego auta... w poliftowych widziałem że jest trzeci pas...
... a może kupić kanapę do polifta i przełożyć? Czy będzie pasowała?
Patrzyłem na Allegro, ale najbliższa poliftowa jest ponad 300km od domu...
Czy ktoś przekładał może kanapę z polifta do przedliftowej budy?
Rośnie mi rodzina - będzie 2+3. Bardzo przydałby się pas na środkowym siedzeniu 3 punktowy. Bez tego chyba jednak będzie trzeba szukać innego auta... w poliftowych widziałem że jest trzeci pas...
... a może kupić kanapę do polifta i przełożyć? Czy będzie pasowała?
Patrzyłem na Allegro, ale najbliższa poliftowa jest ponad 300km od domu...
Czy ktoś przekładał może kanapę z polifta do przedliftowej budy?
- the_starsailor
- Bywalec
- Imię: Maciej
- Auto: Renault
- Model: GS3
- Oznaczenie silnika: R9M
W związku z dorastaniem swoich małych szkodników musiałem zrezygnować ze środkowego fotelika dziecięcego na rzecz "poddupka".
Zostałem więc zmuszony na taki upgrade swojej Zafiry aby mieć 3 punktowe pasy na środku.
Również potwierdzam, że wszystko ładnie pasuje, koszt 200 zł z przesyłką. Kanapa okazała się z anglika (podczas montażu znalazłem pensy w szczelinach )
Jedyne zastrzeżenie, to że siedzenia (a w zasadzie ich oparcia) w pozycji maksymalnie otwartej są trochę bardziej przechylone do tyłu niż kanapa w wersji przedliftowej. Aby było po staremu oparcia ustawia się jeden ząbek przed końcem skali.
Czas montażu ok 45 min - koniecznie z pomocnikiem bo to cholerstwo ciężkie jest strasznie!
Same siedzienia ważą chyba 1/3 całego auta
Zostałem więc zmuszony na taki upgrade swojej Zafiry aby mieć 3 punktowe pasy na środku.
Również potwierdzam, że wszystko ładnie pasuje, koszt 200 zł z przesyłką. Kanapa okazała się z anglika (podczas montażu znalazłem pensy w szczelinach )
Jedyne zastrzeżenie, to że siedzenia (a w zasadzie ich oparcia) w pozycji maksymalnie otwartej są trochę bardziej przechylone do tyłu niż kanapa w wersji przedliftowej. Aby było po staremu oparcia ustawia się jeden ząbek przed końcem skali.
Czas montażu ok 45 min - koniecznie z pomocnikiem bo to cholerstwo ciężkie jest strasznie!
Same siedzienia ważą chyba 1/3 całego auta