[A] - szakal lbn - Opel Zafira A 2.0 16V Turbo OPC 192KM
[A] - szakal lbn - Opel Zafira A 2.0 16V Turbo OPC 192KM
Witam
I w mojej stajni zawitał Opel rok temu....
Stało się to dlatego bo urodziła mi się córeczka
Auto jest z 2002 roku kupione w Niemczech z przebiegiem 167 tyś. km obecnie 198 tyś. km
Zaraz po kupnie auto pojechało do Prochipu aaaa tam zaczeło się wszystko ....czyli:
-nowe oleje, płyny, świece filtry, pompa paliwa bo stara kucała po programie....
-Polskie menu na wyświetlaczu powiadomień
-hamowanie auta oraz chips wyszło 230 ps oraz 359 NM auto jedzie jak zwariowane znajomi nazwali go od razu "szybki autobus"
Wyposażenie:
-środek skóry recaro 7 osobowe
-klima
-10 x poduszka
-grzane stołki
-szyberdach elektryczny
itp itd
Potem do auta włożyłem gaz który sprawuję się idealnie
Na wiosnę stwierdziłem że pomaluję felgi na biało i tak zrobiłem.....efekt fajny
Jakieś dwa miesiące temu założyłem nową turbosprężarkę ( niestety stara pękła przy "uesgejcie" bywa hehe podobno częsta usterka w tym turbo
Auto w tym roku w wakacje zostało profesonalnie zabezpieczone antykorozyjnie tzn podwozie oraz profile zamknięte. Auto bardzo doinwestowane z racji tego że pracuję w branży motoryzacyjnej hurtownia części
I w mojej stajni zawitał Opel rok temu....
Stało się to dlatego bo urodziła mi się córeczka
Auto jest z 2002 roku kupione w Niemczech z przebiegiem 167 tyś. km obecnie 198 tyś. km
Zaraz po kupnie auto pojechało do Prochipu aaaa tam zaczeło się wszystko ....czyli:
-nowe oleje, płyny, świece filtry, pompa paliwa bo stara kucała po programie....
-Polskie menu na wyświetlaczu powiadomień
-hamowanie auta oraz chips wyszło 230 ps oraz 359 NM auto jedzie jak zwariowane znajomi nazwali go od razu "szybki autobus"
Wyposażenie:
-środek skóry recaro 7 osobowe
-klima
-10 x poduszka
-grzane stołki
-szyberdach elektryczny
itp itd
Potem do auta włożyłem gaz który sprawuję się idealnie
Na wiosnę stwierdziłem że pomaluję felgi na biało i tak zrobiłem.....efekt fajny
Jakieś dwa miesiące temu założyłem nową turbosprężarkę ( niestety stara pękła przy "uesgejcie" bywa hehe podobno częsta usterka w tym turbo
Auto w tym roku w wakacje zostało profesonalnie zabezpieczone antykorozyjnie tzn podwozie oraz profile zamknięte. Auto bardzo doinwestowane z racji tego że pracuję w branży motoryzacyjnej hurtownia części
Ostatnio zmieniony 21 paź 2014, 11:10 przez szakal lbn, łącznie zmieniany 6 razy.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Ładna Zosia
zdjęcie poprawiłem - zapoznaj się z zasadami prezentacji autka:
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=13192
i popraw troszkę post
zdjęcie poprawiłem - zapoznaj się z zasadami prezentacji autka:
http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=13192
i popraw troszkę post
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Załóżcie temat w odpowiednim dzialemarcinFKP pisze:Może gdzieś jakiś spot?
może coś się wyklaruje
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.