Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kabel RGB transmituje MAPĘ z radia z nawigacją (CD60, CD70, CD80, DVD90, DVD100) do wyświetlacza kolorowego CID. Dlatego żeby w pełni korzystać z funkcji CID musisz wymienić radio na jeden z powyższych modeli.
Koledzy czy przestawiliście zegar w waszej zafirze ? ja zrobiłem to dzisiaj po raz pierwszy zajeło mi to 1/2 godziny myśle że na w jesieni zrobie to szybciej. pozdro.
organista15 pisze:Z nawigacji i tak nie będę korzystał bo mam swoją, ale to i tak bez kabla wszystkiego nie będzie ok ?
Jak bez NAVI to nie potrzebujesz kabla RGB.Wtyczka jest taka sama nic nie trzeba przerabiać.
Diagnostyka komputerowa.Odzyskiwanie kodu security (Opel carpass). Rozszerzanie funkcji komputera pokładowego - wszystkie modele Opla.Dokładanie tempomatu i inne mody.Wymiana modułu CIM.
Zegar powinien sie sam przestawić pod warunkiem, że jest zaznaczona auto-synchronizacja zagra z radiem.
@organista15 jeżeli nie będziesz korzystał z NAVI to po co wymieniać wyświetlacz? Szkoda inwestować kasy tylko na sam wygląd.
Czy ktoś wie czy wyświetlacz cid i navi cd70 z vectry c jest takie samo jak w zafirze b?
Wiem że panel radia się różni,ale słyszałem że panel można przełożyć czy to prawda.
MARK-62 pisze:Czy ktoś wie czy wyświetlacz cid i navi cd70 z vectry c jest takie samo jak w zafirze b?
Wiem że panel radia się różni,ale słyszałem że panel można przełożyć czy to prawda.
Wyglądają troszkę inaczej:
może nie pasować
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
radio psuje, ale co ci po nim jak chociażby panel jest inny, a wymieniając go to kolejne $$$ nie lepiej kupić od razu zestaw od ZB
btw. jesteś juz chyba trzecia osobą w tym miesiącu co chce takie coś przeszczepić i nie wpadła na to że jak by była tak możliwość to juz dobre parę lat by jeździły zafiry czy tez astry z nawigacją od Vectry