[i] Wojti peugeot 206 1,4 benzyna 75 ps car audio
- Wojti
- Zafiromaniak
- Imię: Wojtek
- Auto: ZB 400ps/502nm
- Model: OPC
- Oznaczenie silnika: z20leh
[i] Wojti peugeot 206 1,4 benzyna 75 ps car audio
Witam oto opis autka
-peugeot 206 1,4 benzyna 75 ps wyprodukowany 13 wrzesień 2001 kupiony w polskim salonie ,aktualny przebieg 105 tys
- dwóch właścicieli i to maniaków motoryzacji
-pierwszy po kupnie autka z salonu przerobił je wizualnie tj zderzaki maska lusterka wydech lakier itp zainwestowane kilkanaście tysięcy złotych
-drugi (mój kolega) odkupił przy przebiegu 51 tys km w 2008 r i ten przerobił samochód na car audio wymiana całego sprzętu grającego radio pioneer AVH-P5000 DVD+ wzmacniacz głośniki i tuba tez tej firmy,szycie skór itp kolejne kilkanaście tysięcy
Nieoczekiwanie kupiliśmy od znajomych autko dla syna na 18 -te urodziny które kończyć je będzie w kwietniu ale ze taka okazja może się nie powtórzyć kwota tylko 9 tys zł Decyzja zapadła i autko kupione .Zrobione fotki nie oddają uroku tego samochodu co bądź 13 letniego
Wydech Prawie jak Zafira
środek
bagażnik he he
Dodam ze syn nie wierzył i myślał ze robimy mu z zoną jakiś kawał Niestety nie ma klimy ale synowi to zupełnie nie przeszkadza he he
Jak znajdę trochę czasu dodam kilka zdjęć wieczorem wszystko jest podświetlane wloty powietrza,wnętrze , bagażnik itp
-peugeot 206 1,4 benzyna 75 ps wyprodukowany 13 wrzesień 2001 kupiony w polskim salonie ,aktualny przebieg 105 tys
- dwóch właścicieli i to maniaków motoryzacji
-pierwszy po kupnie autka z salonu przerobił je wizualnie tj zderzaki maska lusterka wydech lakier itp zainwestowane kilkanaście tysięcy złotych
-drugi (mój kolega) odkupił przy przebiegu 51 tys km w 2008 r i ten przerobił samochód na car audio wymiana całego sprzętu grającego radio pioneer AVH-P5000 DVD+ wzmacniacz głośniki i tuba tez tej firmy,szycie skór itp kolejne kilkanaście tysięcy
Nieoczekiwanie kupiliśmy od znajomych autko dla syna na 18 -te urodziny które kończyć je będzie w kwietniu ale ze taka okazja może się nie powtórzyć kwota tylko 9 tys zł Decyzja zapadła i autko kupione .Zrobione fotki nie oddają uroku tego samochodu co bądź 13 letniego
Wydech Prawie jak Zafira
środek
bagażnik he he
Dodam ze syn nie wierzył i myślał ze robimy mu z zoną jakiś kawał Niestety nie ma klimy ale synowi to zupełnie nie przeszkadza he he
Jak znajdę trochę czasu dodam kilka zdjęć wieczorem wszystko jest podświetlane wloty powietrza,wnętrze , bagażnik itp
Ostatnio zmieniony 04 paź 2014, 20:46 przez Wojti, łącznie zmieniany 2 razy.
Życie jest Piękne a z Zafirką jeszcze piękniejsze he he
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Nieźle kto zainwestował :>
Zrób fotki w nocy - aż jestem ciekawy jak to wygląda
Autko fajne z miłym kolorkiem - chociaż nie w moim guście , ale kolorem się nie jeździ
Zrób fotki w nocy - aż jestem ciekawy jak to wygląda
Autko fajne z miłym kolorkiem - chociaż nie w moim guście , ale kolorem się nie jeździ
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
- GOTI
- Zafiromaniak
- Imię: Sebastian
- Auto: Insignia
- Model: ZA
- Oznaczenie silnika: A18XER
Takie autko za tyle.. - tylko brać
Fakt jest troche przesadzone, ale kilka szczegółów zmienić i jak dla mnie było by git
Heh takie autko dla 18-latka - pewnie będzie ładnie "szpanował" pod szkołą
Tył "na czysto" fajnie sie prezentuje, ale malutki znaczek na klapie by odmienił tył całkowicie
Bezawaryjności i zadowolenia z autka życze
Fakt jest troche przesadzone, ale kilka szczegółów zmienić i jak dla mnie było by git
Heh takie autko dla 18-latka - pewnie będzie ładnie "szpanował" pod szkołą
Tył "na czysto" fajnie sie prezentuje, ale malutki znaczek na klapie by odmienił tył całkowicie
Bezawaryjności i zadowolenia z autka życze
- miodzik
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: A
- Oznaczenie silnika: Y20DTH
Plus dziesięć do lansu to małoGOTI pisze: Heh takie autko dla 18-latka - pewnie będzie ładnie "szpanował" pod szkołą
Ale czy na pewno tylko osiemnastolatek będzie miał (czy może już ma) wiele radości z jeżdżenia tym małym bąkolotem po Bydgoszczy?
Bo coś mi się wydaje, że tata od syna chętnie będzie sam pożyczał dwieście szóstkę
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
A nawet utratę DRnorris_85 pisze:Szkoda tylko, że za te podświetlenie maski i grilla można wyłapać mandacik
Widzę że umca umca 1,4 będzie straszyło spokojnie śpiące staruszki w Bydgoszczy
206 to bardzo przyjemny samochodzik. Miąłem takich 3 sztuki i byłem zadowolony. Mam nadzieję że twój syn też będzie
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Samochód całkiem ładny, ale wydaje mi się, że jednak młodemu latem zabraknie klimatyzacji. Chyba, że będzie się woził z wystawionym łokciem, męcząc wszystkich dookoła nagłośnieniem :> Super, że to wariant 5-drzwiowy. Trochę szkoda, że silnik nie jest mocniejszy, ale przynajmniej nie będzie szaleństw na drodze.
Przecież to tylko oświetlenie okazjonalne. Nikt nie będzie jeździł normalnie taką choinką.czesław pisze:Nie gniewaj się ale za te światła zewnętrzne powinien natychmiast stracić dow. rej. plus mandat.pozdro.
- Czesław
- Zafiromaniak
- Imię: Czesław
- Auto: Meriva B 1,4 120 KM
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Nel
Przecież to tylko oświetlenie okazjonalne. Nikt nie będzie jeździł normalnie taką choinką.[/quote] Co to jest "oświetlenie okazjonalne " na masce są ledy niebieskie a takich mieć nie wolno,ani ja ani Ty nie wiesz jaki wpływ to ma na wzrok wolałbym żeby na drodze nikt mi nie świecił czym takim po oczach. no mam nadzieje że nikt normalny nie wyjedzie z tym poza parking .pozdro. :>
czesiek_ze