[B] - Robert LTM - 1.9CDTI, SPORT, 150KM
-
Robert LTM
-
Robert LTM
-
Robert LTM
-
chabretti
-
miodzik
Homo homini lupus est a już zwłaszcza, jeśli chodzi o sąsiadów...chabretti pisze:No tak to już jest z sąsiadami, że jak mają do Ciebie biznes to są rewelacyjni. A tak to się cieszą jak coś Ci nie pójdzie.
Robert a jak z czujnikami parkowania? Nie głupieją przy założonym haku?
Pytam, bo mam hak u siebie i od początku chodzi mi po głowie założenie czujników parkowania bo mimo wszystko czasem żoneczka parkuje Zośką, a nie zakładałem puki co, gdyż mając w C5 czujniki parkowania przy zamontowanym haku one totalnie głupiały, więc moje doświadczenie nie jest zachęcające do zamontowania czujników...
-
Robert LTM
powiem tak ogólnie bez haka jeżdżę tylko w razie potrzeby zakładam czasem głupieją nie wiem od czego to zależymiodzik pisze:Homo homini lupus est a już zwłaszcza, jeśli chodzi o sąsiadów...chabretti pisze:No tak to już jest z sąsiadami, że jak mają do Ciebie biznes to są rewelacyjni. A tak to się cieszą jak coś Ci nie pójdzie.
Robert a jak z czujnikami parkowania? Nie głupieją przy założonym haku?
Pytam, bo mam hak u siebie i od początku chodzi mi po głowie założenie czujników parkowania bo mimo wszystko czasem żoneczka parkuje Zośką, a nie zakładałem puki co, gdyż mając w C5 czujniki parkowania przy zamontowanym haku one totalnie głupiały, więc moje doświadczenie nie jest zachęcające do zamontowania czujników...