Mapy Navteq do nawigacji Opel
Moderator: Sebu$
-
- Zafiromaniak
- Model:
-
- Zafiromaniak
- Model:
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
w mojej okolicy wiele się nie zmieniło - więc dla mnie dalej kicha :>nynek11 pisze:Kolego testowałem okolice miejsca zamieszkania. Pewnie trzeba wybrać się w dalszą drogę i w tedy okaże się co są warte.
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Mapki działają ale dziwi mnie to że na stronie producenta map, Europa wschodnia jest tylko na 1CD :> a tu są dwie płytki???nynek11 pisze:są 2 płyty . 1 mapa szczegółowa Polski 2 drogi główne i państwa wschodnieTiger_xxl pisze:Też coś mam. Druga płyta z Polską spakowana ma 237mb. Czy są ok nie wiem, ale mogę udostępnić do testów.
Trzeba to przetestować.
Link
-
- Zafiromaniak
- Model:
np. program Alkochol120% wybierasz kreator nagrywania wskazujesz plik o nazwie NAV_DB.iso wybierasz jak najmniejszą prętkość nagywania i obraz wypali ci potrzebne pliki na płytę.wiesio81 pisze:no własnie nie widze zadnego rozszerzenia w żadnym z tych 5 plików, ten najwiekszy ma nazwe -- carindb i ma rozmiar 535mb
całość owszem ma nazwe navi-db.iso ale w tym jest 5 plików i nie wiem czy wszytkie 5 wypalić czy tylko ten carindb