Komunikaty na komputerze
Moderator: Sebu$
-
janu40
Komunikaty na komputerze
Witam,co oznaczaja poniższe komunikaty,mam nie długo zafirke i nie dostałem ksiązki obsługi
BRAKELIGHT CHECK
STOP WATCH
INST.CONS
CONSUMPT
TRIP CONS
SPEED
TRIP DIST
RANGE
Po dłuzszej jezdzie wyświetla COOLANT LEVEL poczym sam wlaczy się STOP WATCH i tak miedzy tymi dwoma raz to raz to
BRAKELIGHT CHECK
STOP WATCH
INST.CONS
CONSUMPT
TRIP CONS
SPEED
TRIP DIST
RANGE
Po dłuzszej jezdzie wyświetla COOLANT LEVEL poczym sam wlaczy się STOP WATCH i tak miedzy tymi dwoma raz to raz to
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
janu40 w tym temacie http://www.zafiraklub.pl/viewtopic.php?t=682 masz odpowiedź na swoje pytanie. W poście Maćka jest mojego autorstwa tabela komunikatów w różnych językach
-
janu40
dzieki serdeczne 
//scalone// - edytuj swoje posty, a nie pisz jeden pod drugim !!! Miehor
nigdzie nie znalazłem co to jest komunikat Brakelight check a drgie pytanie jezeli mi sie zapala Coolant Level ale bez check to co to oznacza ze mam niski poziom płynu w chłodnicy?
Od razu się tak denerwujesz nie każdy jest mistrzem netu,a ja naprawde umiem znaleźc co oznacza komunikat Breakelight chcek
Brak swiateł stopu to w opisie pisze Breake Lamp a mnie wyswietal brake light
//scalone// - edytuj swoje posty, a nie pisz jeden pod drugim !!! Miehor
nigdzie nie znalazłem co to jest komunikat Brakelight check a drgie pytanie jezeli mi sie zapala Coolant Level ale bez check to co to oznacza ze mam niski poziom płynu w chłodnicy?
Od razu się tak denerwujesz nie każdy jest mistrzem netu,a ja naprawde umiem znaleźc co oznacza komunikat Breakelight chcek
Brak swiateł stopu to w opisie pisze Breake Lamp a mnie wyswietal brake light
Ostatnio zmieniony 24 lut 2010, 14:31 przez janu40, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Gruka
-
Gruka
- MieHor
- Zafiromaniak
- Imię: Mieczysław
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Kolego ani ja ani kolega Gruka, w żadnym miejscu nie napisałjanu40 pisze:nigdzie nie znalazłem co to jest komunikat Brakelight check a drgie pytanie jezeli mi sie zapala Coolant Level ale bez check to co to oznacza ze mam niski poziom płynu w chłodnicy?
odniosłem się dokładnie do Twojego pytania i dlatego wskazałem na wiersze 15 i 18 tabeli, natomiast Twój zarzutjanu40 pisze:Brak swiateł stopu
dotyczy wiersza 21 i tyle w temaciejanu40 pisze:Brak swiateł stopu to w opisie pisze Breake Lamp a mnie wyswietala brake light
-
Gruka
-
janu40