Nie można upchać dwóch na jednej, tak jak było w poprzednim wydaniu
U mnie w okolicy nadal ubogo - więc żadna rewelacja :>
Moderator: Sebu$
Przeglądając drugą płytę na wyświetlaczu auta mogę stwierdzić że zawiera tylko największe drogi przelotowe, i to mnie właśnie dziwi :> to jest bezsensu.Bodek pisze:Sprawdził ktoś do czego jest druga płyta
Nie można upchać dwóch na jednej, tak jak było w poprzednim wydaniu
U mnie w okolicy nadal ubogo - więc żadna rewelacja :>
Z tego co wiem i to co jest dostępne w sieci jest oparte na na bazie oprogramowania 10.10.2007 - na młodszych może nie działać lub nie działaamojd pisze:Witam Zakupiłem Zafire 1.9 150 2009r sprowadzona z niemiec i mam radio z nawigacja CD70 navi i sa oryginalne dwie płyty ale na zadnej nie ma polskiego i wszystko po niemiecku. I im dłuzej czytam tutaj to tym jestem głupszy czy da sie to spolszczyc i wgrac polska mape
2014-2015cns80 pisze:Poproszę o podesłanie na PW linka do najnowszych map na CD70 NAVI
Z góry uprzejmie dziękuję.
Nie ma takiej możliwości żeby na jednej płycie wypalić kilka obrazów, podobnie jak niemożliwe jest scalenie zawartej na nich bazy danych domowym sposobem.adrianada91 pisze:WItam mam pytanko , wszedłem w " przypadkowe" posiadanie mapek 2015. Problem polega na tym że sa tam różne foldery tj Alpy ,Benelux,Europa,France itd. wszystko w formacie .iso
Podejrzewam że tak zrobione by nagrywać płytki do 700 mb. Stad pytanie jak to zrobic by nagrac na plyte DVD wszystkie te mapki naraz , oczywiscie by dzialalo. Krok po kroku![]()
Navi do DVD 90 Opel Zafirka B 2008 rok
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi i za szczere checi pomocy
No a jakby hm no nie wiem pootwierać je przez Deamona TOols wgrać do folderu jakiegoś to otwarte i tak z każdym ? No bo wiadomo ze bez sensu co chwile zmieniać płytki w aucie więc może jednak jest jakieś obejscieFlora pisze:
Nie ma takiej możliwości żeby na jednej płycie wypalić kilka obrazów, podobnie jak niemożliwe jest scalenie zawartej na nich bazy danych domowym sposobem.
Powodzenia.adrianada91 pisze:No a jakby hm no nie wiem pootwierać je przez Deamona TOols wgrać do folderu jakiegoś to otwarte i tak z każdym ? No bo wiadomo ze bez sensu co chwile zmieniać płytki w aucie więc może jednak jest jakieś obejscieFlora pisze:
Nie ma takiej możliwości żeby na jednej płycie wypalić kilka obrazów, podobnie jak niemożliwe jest scalenie zawartej na nich bazy danych domowym sposobem.