Mapy Navteq do nawigacji Opel
Moderator: Sebu$
- Bodek
- Zafiromaniak
- Imię: Bodek
- Auto: Zafira_B_Cosmo
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z19DT
Sprawdził ktoś do czego jest druga płyta
Nie można upchać dwóch na jednej, tak jak było w poprzednim wydaniu
U mnie w okolicy nadal ubogo - więc żadna rewelacja :>
"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.
-
- Zafiromaniak
- Model:
Przeglądając drugą płytę na wyświetlaczu auta mogę stwierdzić że zawiera tylko największe drogi przelotowe, i to mnie właśnie dziwi :> to jest bezsensu.Bodek pisze:Sprawdził ktoś do czego jest druga płyta
Muszę to nieco skorygować! 1 płyta to szczegółowa mapa Polski/Czech/Słowacji/Litwy/Łotwy/Estonii i Węgier a 2 to szczegółowa mapa Rumuni/Bułgarii/Słowenia i Chorwacja
Wygląda na to ze podzielono Europę Wschodnią na dwie części.
Ostatnio zmieniony 02 lis 2014, 12:16 przez Zdenek2007, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bodek
- Zafiromaniak
Przeglądnąłem troszkę mapki i stwierdzam, że w Polsce B dalej jest "bidausia" :>
A4 gdzieś zniknęła
A4 gdzieś zniknęła
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
własnie wczoraj testowałem tą nowa mape i jakoś żadnych cudów nie ma , wczoraj różnież jechałem a4 i tez się rozczarowałem że debica-tarnów w prawdzie od niedawna mimo że jest w mapie jej nie ma. ogólnie wczesniejsza wersja mapy w moim regionie dobrze sie sprawowała, jedyny problem co miałem to jadąc nad morze gdzies na a1 , być może na tej nowej mapie jest to poprawione ale jak narazie nie bedzie mi dane to sprawdzić
- Bodek
- Zafiromaniak
Z tego co wiem i to co jest dostępne w sieci jest oparte na na bazie oprogramowania 10.10.2007 - na młodszych może nie działać lub nie działaamojd pisze:Witam Zakupiłem Zafire 1.9 150 2009r sprowadzona z niemiec i mam radio z nawigacja CD70 navi i sa oryginalne dwie płyty ale na zadnej nie ma polskiego i wszystko po niemiecku. I im dłuzej czytam tutaj to tym jestem głupszy czy da sie to spolszczyc i wgrac polska mape
- Bodek
- Zafiromaniak
2014-2015cns80 pisze:Poproszę o podesłanie na PW linka do najnowszych map na CD70 NAVI
Z góry uprzejmie dziękuję.
Ostatnio zmieniony 05 mar 2015, 08:26 przez Bodek, łącznie zmieniany 1 raz.
- adrianada91
- Debiutant
- Model:
WItam mam pytanko , wszedłem w " przypadkowe" posiadanie mapek 2015. Problem polega na tym że sa tam różne foldery tj Alpy ,Benelux,Europa,France itd. wszystko w formacie .iso
Podejrzewam że tak zrobione by nagrywać płytki do 700 mb. Stad pytanie jak to zrobic by nagrac na plyte DVD wszystkie te mapki naraz , oczywiscie by dzialalo. Krok po kroku
Navi do DVD 90 Opel Zafirka B 2008 rok
Pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi i za szczere checi pomocy
Podejrzewam że tak zrobione by nagrywać płytki do 700 mb. Stad pytanie jak to zrobic by nagrac na plyte DVD wszystkie te mapki naraz , oczywiscie by dzialalo. Krok po kroku
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Nie ma takiej możliwości żeby na jednej płycie wypalić kilka obrazów, podobnie jak niemożliwe jest scalenie zawartej na nich bazy danych domowym sposobem.adrianada91 pisze:WItam mam pytanko , wszedłem w " przypadkowe" posiadanie mapek 2015. Problem polega na tym że sa tam różne foldery tj Alpy ,Benelux,Europa,France itd. wszystko w formacie .iso
- adrianada91
- Debiutant
- Model:
No a jakby hm no nie wiem pootwierać je przez Deamona TOols wgrać do folderu jakiegoś to otwarte i tak z każdym ? No bo wiadomo ze bez sensu co chwile zmieniać płytki w aucie więc może jednak jest jakieś obejscieFlora pisze:
Nie ma takiej możliwości żeby na jednej płycie wypalić kilka obrazów, podobnie jak niemożliwe jest scalenie zawartej na nich bazy danych domowym sposobem.
- Flora
- Zafiromaniak
- Imię: Marcin
- Auto: Zafira
- Model: B
- Oznaczenie silnika: Z19DTH
Powodzenia.adrianada91 pisze:No a jakby hm no nie wiem pootwierać je przez Deamona TOols wgrać do folderu jakiegoś to otwarte i tak z każdym ? No bo wiadomo ze bez sensu co chwile zmieniać płytki w aucie więc może jednak jest jakieś obejscieFlora pisze:
Nie ma takiej możliwości żeby na jednej płycie wypalić kilka obrazów, podobnie jak niemożliwe jest scalenie zawartej na nich bazy danych domowym sposobem.
#1 pierwsze kopiowanie ujawni, że pokrywają się nazwy plików, które mają różną zawartość
#2 płyty posiadają zabezpieczenia, które po 'wypakowaniu' obrazu znikają