Problemy dot. użytkowania radia CCRT 700 i zmieniarki CD
Moderator: Sebu$
-
MARIO2541
PROBLEM ZE ZMIENIARKĄ
Wtam mam problema.mam zmieniarke ale jak zapodam płyty do niej to na wyswietlaczu wyskakuje mi cdc safe.prosze o porade co zrobic ??? 
-
BajBus
-
KOPERNIK
-
MARIO2541
-
sajmon
Witam czy może ma ktoś poecie jak podłączyć takie radio jak CCRT700 PHILIPS ,orginał OPEL miało pasować lecz nie pasuje .Mianowicie u mnie jest kość ISO 3 piny po dwa rzędy ,a w tym radio jest też 3 piny lecz górny co odpowiada za wyświetlacz i ster w kierownicy jest mini ISO z trzema rządkami bolcy i do mojego ISO nie pasuje .Co robić ?
-
BajBus
-
sajmon
Tak tylko już wszędzie szukałem i niema czegoś takiego ( podobnież musi być jakiś adapter zamieniający zwykłe ISO na mini ISO ) dowiadywałem się u różnych elektroników i nikt o takim adapterze nie słyszał jeszcze podobnież dziś się dowiedziałem że wyświetlacz też może tego radia nie wyświetlać .Normalnie zgłupiałem 
-
sajmon
-
kowalczyk
-
BajBus
jak będę w twoim wieku ( w pozytywnym znaczeniu oczywiście
) to pewnie będę miał...
kowalczyk, podpowiem Ci tyle że jak masz czas i trochę zapału to można kupi same gniazda i konektorki i samemu się pobawić w zrobienie takiej przejściówki a za zaoszczędzone 20zł kupi sobie browarka zęby się lepiej pracowało
kowalczyk, podpowiem Ci tyle że jak masz czas i trochę zapału to można kupi same gniazda i konektorki i samemu się pobawić w zrobienie takiej przejściówki a za zaoszczędzone 20zł kupi sobie browarka zęby się lepiej pracowało
-
kowalczyk
-
BajBus