Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam wszystkich.
Jutro wybieram sie do serwisu na konserwacje (lub wymiane) elementow zawieszenia - potwierdzono mi, ze moje auto podlega akcji .
Mam pytanie: czy taka usluge wpisuja do ksiazki serwisowej? Od lat ksiazka mojego auta lezy nie wypelniana, ale przy takiej okazji chyba warto ja wziac za soba??
Ja w końcu się umówiłem. Wjechali na serwis, stwierdzili że rama do wymiany. Umówiłem się na 11 marca, godzina 9. Ma to trwać 3h, ciekawe czy czegoś nie zepsują
No i ja dzisiaj zadzwoniłem do serwisu w Lublinie, i niestety, ale będę musiał ich odwiedzić. Wyszło, że moja Zafira podlega serwisowi tych sanek pod silnikiem. Umówiłem się na 15 marca.
Ale z drugiej strony, może to i dobrze, bo jak coś jest nie tak to wymienią, albo chociaż zakonserwują.
witam
Wczoraj bylem na tej akcji serwisowej. Ostro kombinują, jeden gość z serwisu kilka tygodni temu zapisał mnie bo mojemu modelowi przysługuje. Gdy zajechałem inny koleś z serwisu powiedział no to powinno być robione tam skąd została sprowadzona. Wszystko trwało max 15 min. Widziałem przez szybe że była podniesiona i psykał cały czas ""czymś z puszki"" i nie było to wd40 tylko jakaś farba bo było czuć. ale dlaczego tak krótko ??