aukcja skonczona - półeczki 3/3 sprzedane
ledy i u mnie pomrygują i gasną - sprawdzę styki
no czasami wszystko idzie źle :>
powodzenia - czego i sobie życzę
Skoro nie świeci tylko ta jedna sztuka przy tablicy to może jednak wadliwa diodakacza1982 pisze:Dzisiaj bardzo niemiło się zawiodłem... kupiłem ledy, poleciłem kilku osobom i niestety w oświetleniu tablicy jedna dzisiaj zaczęła migać, później więcej nie świeciła niż świeciła...
Od kilku dni obserwuję moje ledy i o dziwo świecą za każdym razem kiedy na nie patrzęcoolz86 pisze:Skoro nie świeci tylko ta jedna sztuka przy tablicy to może jednak wadliwa diodakacza1982 pisze:Dzisiaj bardzo niemiło się zawiodłem... kupiłem ledy, poleciłem kilku osobom i niestety w oświetleniu tablicy jedna dzisiaj zaczęła migać, później więcej nie świeciła niż świeciła...![]()
U mnie mam podobne do tych które polecałeś i palą wszystkie bez problemów i w środku i przy tablicy

Niestety muszę się zgodzić, bo ramka jest oklejona przeze mnie, więc nie najlepiej, ale bardziej mnie teraz boli, że kupiona folia jest o wiele jaśniejsza niż oryginalne panele. Jak się nauczę dobrze oklejać to kupię bardziej zbliżony kolor, bo jednak to jakaś odmiana w stosunku do serii i nie przesadzona.Maćku pisze:Mnie się tylko ta ramka nie podoba :> reszta
Oklejałem u siebie ten panel + popielniczkę folią "szczotkowana stal" w odcieniu grafit, więc wygląda to podobnie do ori (oprócz oczywiście wyżłobień), więc możesz tego spróbować na ramcekacza1982 pisze:Niestety muszę się zgodzić, bo ramka jest oklejona przeze mnie, więc nie najlepiej, ale bardziej mnie teraz boli, że kupiona folia jest o wiele jaśniejsza niż oryginalne panele. Jak się nauczę dobrze oklejać to kupię bardziej zbliżony kolor, bo jednak to jakaś odmiana w stosunku do serii i nie przesadzona.