Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A powiedz mi jak się to spisuje i jaka jest jakość dźwięku bo testowałem kiedyś coś takiego tylko za 50 zł z kartą i było naprawdę kiepsko, szumy trzaski i bardzo cicho grało
Ja mam transmiter podobny do tego : http://allegro.pl/item936240630_transmi ... mocja.html tyle że jakiś poprzedni model bo kupiony ponad rok temu kosztował chyba ok 60 może 70 zł. W długie trasy jest jak najbardziej ok bo można tam nagrać muzyki na wiele godzin ( bez reklam ). Co do jakości to fakt - wiele zależy od tego jakiej jakości są same pliki mp3 ale szumow, trzasków nie ma. Ja jestem zadowolona i to bardzo zwaszcza że nie mam jak na razie mozliwości innego podłączenia mp3 do zafirki.
a jaki polecilibyście transmiter z doświadczenia, bo dużego jest tego na allegro i nie chce kupić jakiegoś badziewia za 15 zl i nie chce też przepłacic. Na co w parametrach zwrócić uwagę??
Ja mam dokładnie ten co z linku BIONDY, i uważam akurat nadaje on się wyłącznie do wywalenia. Chodzi głównie o zakłócenia po ustawieniu częstotliwości. Ustawiam jakąś częstotliwość w miarę "daleko" od innych stacji i po kilku minutach zaczyna mi trzeszczeć, przestawiam o kilka MHz dalej i lepiej jest na chwilę... zrezygnowałem z jego używania bo więcej trzeba kombinować niż słuchać... Nie wiem może taki trafiłem ale chyba jak chce się mieć dobry to trzeba i dobrze zapłacić... jak ze wszystkim.
Kris a próbowałes 87,7 MhZ ? Sprzedający mi polecił tę częstotliwość i przyznam nie miałam nigdy problemów z zakłóceniami. Też używam karty. Pozdrawiam