Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Panie kolego, te auta z tym piecem nie stoją dłużej jak 2 tygodnie w ogłoszeniu, nawet teraz, nawet za absurdalne pieniądze. Mój sąsiad ma komis samochodowy - już mi ze 3x mówił że ma chętnych na moje auto i czy nie chcę sprzedać. Kiedyś przy piwku mówił że tego to 5 w tygodniu jest w stanie sprzedać tyle ludzie dzwonią i szukają benzyniaków 1.8
Niedawno z ciekawości wlazłem na otomoto: pierwszy benzyniak pojawił się dopiero na 8 stronie, pierwszy którego bym pojechał obejrzeć na 12tej... a stał za 34tyś zł z 2008r i też przedliftowa buda, jak moja...
Reszta do diesel dieslem popychany.
Zobacz na zdjęcia tego auta z ogłoszenia - kiedy były robione... środek lata.
Tam już go kilkudziesięciu chętnych oglądało i jakoś żaden nie wziął - jak dla mnie tylko sam ten fakt świadczy o tym że to mina jakich wiele na dodatek fatalnie zrobiona bo nawet mina się sprzeda jak frajerzy przyjadą. Tej jakoś nikt do tej pory nie wziął...
Zauważyłem, że stoi już jakiś czas, druga z silnikiem 1.6 u tego samego gościa tak samo. Coraz bardziej zastanawiam się, czy nie uruchomić rodziny w Niemczech, żeby coś upolowali.
wirus10 pisze: Coraz bardziej zastanawiam się, czy nie uruchomić rodziny w Niemczech, żeby coś upolowali.
jak masz taką opcję to nawet się nie zastanawiaj, jak chcesz kupić dobrze to niestety nie w PL a bynajmniej nie u 99% naszych handlarzy. Ewentualnie zastanów się nad rozmową z Andrzej2503
Będziesz miał skalę porównawczą za ile on sprzedaje samochody a cieszy się z tego co daje się tu i ówdzie przeczytać na tym forum sporym zaufaniem bo nie jedna sztuka od niego na tym forum śmiga.