Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Przepraszam, że piszę tutaj ale dostałem info iż port do kabla kom (gniazdo diagnostyczne) jest przy bezpiecznikach. A na każdych rozpiskach i u mnie tego nie ma. Gdzie się te gniazdo znajduje??
Tituff pisze:Przepraszam, że piszę tutaj ale dostałem info iż port do kabla kom (gniazdo diagnostyczne) jest przy bezpiecznikach. A na każdych rozpiskach i u mnie tego nie ma. Gdzie się te gniazdo znajduje??
Nie działa mi spryskiwacz od wycieraczek i przednich i tylnych.
Nie słychać pracy silniczka.
Który z bezpieczników odpowiada za spryskiwacz szyb?
Jest to bezpiecznik pod maską czy w kabinie kierowcy?
Poniżej zamieszczam opis bezpieczników i przekaźników w pliku Excel. Może komuś się przyda. Ja sobie wydrukowałem i schowałem do samochodu. Rozpiska jest o tyle dobra, że każdy może sobie ją zmodyfikować do własnych potrzeb.
Opis dotyczy ZA 2004
pytanie do Dziadek 13 ...szukam bezpiecznika do tylnej wycieraczki mam ten wlasnie uklad co kolega napisal i dodal zdjecia ale opis jest tak maly ze nic nie mozna rozczytac wiec jakby ktos mogl pomoc ktory to jest ? /pompka chodzi ,plyn sie leje ale wycieraczka nie rusza ?/
koledzy ponowna prosba moze ktos wstawic rozpiske bezpiecznikow /zafira 2000 r./ zdjecie male ktore zamiescil /dziadek 13 /klikanie lewym przyciskiem nie powieksza obrazka wychodzi takie cos .....SORRY THIS VIDEO IS NO LONGER AVAILABLE.i tyle w temacie
Padły mi wsteczne czy ktoś ma fotkę gdzie jest ten czujnik biegu wstecznego = wtyczka ewentualnie który bezpieczniek odpowiada za światła ?? Bo żarówki są OK zafira 2001/2002