Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
przyjemny zapach to sprawa drugorzędna, chodzi o dezynfekcje, zabicie bakterii i grzybków, u mnie po tym zabiegu jechało spirytem, jakby mnie policja zatrzymała dmuchałby jak nic, a co do zapachu to są jakieś specyfiki co wnikają w tapicerkę, osobiście nic takiego nie stosowałem
cbm80 pisze:Z tego co czytalem przed jakims rokiem to sa tez specjalne metody bezplynowe, gdzie wtlacza sie odpowiedni gaz do instalacji i on wszystko tlucze. Wtedy nie powinno byc raczej problemow z potencjalnymi zwarciami.
sa 2 metody odgrzybiania ultradzwiekami i ozonem... w zeszlym roku kosztowalo mnie to 150zeta wlacznie ze sprawdzeniem klimy
W Krakówku nabicie wolaja od 150 do 180 ale sa serwisy w ktorych placi sie za tyle czynnika ile weszlo a nie ryczaltem wiec za nabicie zapłaciłem 100zł odgrzybianie 60zł oczywiście dają gwarancje i jak w tym sezonie mi gaz zwieje to dobijaja gratis wiec jest git.
Jakis czas temu zastosowalem ten specyfik z Lidla. Mily zapach byl tylko przez kilka godzin, a pozniej nadal czuc smrodek od klimy. Zdecydowanie odradzam ten preparat, bo kompletnie nic nie daje.
A co powiecie na temat tych dostepnych na Allegro w okolicach 30zl ale dzialajacych podobnie jak ten z Lidla tzn. przez powietrze a nie w postaci cieklej piany?
Reklamuja te specyfiki jako takie ktore faktycznie likwiduja grzybki, czy ktos ma jakies doswiadczenia w tym temacie?
Wojtek pisze:W Krakówku nabicie wolaja od 150 do 180 ale sa serwisy w ktorych placi sie za tyle czynnika ile weszlo a nie ryczaltem wiec za nabicie zapłaciłem 100zł odgrzybianie 60zł oczywiście dają gwarancje i jak w tym sezonie mi gaz zwieje to dobijaja gratis wiec jest git.
A jak masz dziurawa chlodnice lub przewody to gwarancja tez obowiazuje? Bo w zasadzie w inny sposob nie masz szans pozbycia sie czynnika.
Tak, kupiłem w tesco- 30zł, nie tego się spodziewałem, po krótkim czasie dalej śmierdzi tylko nie tak intensywnie jak wcześniej. Nie jestem zadowolony.
ja od dłuższego czasu jade na specyfiku bernera, kosztuje 90 zł. niestety,ale sie naprawde nadaje. kolejnym progiem zwalniającym jest dostępność - tylko o przedstawicieli bernera.
2.0 dti '01 i 1.9cdti '10. opcline
it's forfit śwagier!