Zafira 1,8 Rzeszów

Moderator: Tunio999

Wiadomość
Autor
itey

#16 Post autor: itey »

w 2010 roku z tego co wiem ostatnia wizyta w salonie i przebieg 186kkm.
Kupiony o ile dobrze rozkodowałem w reg-benz mielec, serwisowany w auto-styl krasne i auto-watkem rzeszów.
Numer rejestracyjny z rozkodowania vinu i tego co wyszło z serwisu się różni, mimo, że początek RZ XXXXX.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Model: ZB
Oznaczenie silnika: Z19DT

#17 Post autor: Bodek »

itey pisze:w 2010 roku z tego co wiem ostatnia wizyta w salonie i przebieg 186kkm.
Kupiony o ile dobrze rozkodowałem w reg-benz mielec, serwisowany w auto-styl krasne i auto-watkem rzeszów.
Numer rejestracyjny z rozkodowania vinu i tego co wyszło z serwisu się różni, mimo, że początek RZ XXXXX.
Zafirka jest w Rzeszowie, Pan jest drugim właścicielem, gaz zakładał sam, serwisuje osobiście, ale nie w ASO, brak kolizji i uszkodzeń (przynajmniej tak twierdzi), przebieg autentyczny - silnik pracuje bez zarzutu

Do obejrzenia w ciągu dnia na telefon w rejonie wylotowym na Kraków ;) - ulica mi znana
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

itey

#18 Post autor: itey »

Bodek, dzwoniłeś, czy może mam wyjątkowe szczęście i znasz auto osobiście? :) Potwierdziło się to, co mi mówił.

Awatar użytkownika
Bodek
Zafiromaniak
Imię: Bodek
Auto: Zafira_B_Cosmo
Oznaczenie silnika: Z19DT

#19 Post autor: Bodek »

itey pisze:Bodek, dzwoniłeś, czy może mam wyjątkowe szczęście i znasz auto osobiście? :) Potwierdziło się to, co mi mówił.
Widocznie wszystkim mówi to samo ;)

autka nie widziałem
:lis:

"NADZIEJE LUDZI MĄDRYCH SĄ PEWNIEJSZE NIŻ BOGACTWO NIEUKÓW" - DEMOKRYT

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bogusław Kuduk, ps. Bodek + 30.11.2020. R.I.P.

itey

#20 Post autor: itey »

Zastanawiam się, czy są tu uchwyty iso-fix. Gdyby ktoś z Was oglądał dla mnie to auto, to proszę - zwróćcie uwagę czy są iso-fixy. Taka mała, a przydatna rzecz.

Awatar użytkownika
Luko
Mieszkaniec
Imię: Łukasz
Auto: Opel Zafira B 1.8
Oznaczenie silnika: Z18XER

#21 Post autor: Luko »

ISO-fixy powinny już być w tym aucie. (UD0 chyba oznacza ISO-fixa, czy może jednak AN4 ?)
Widzę, że prawie kupiłeś to auto a powinieneś do tego podejść z zimną głową.

Trochę wysoka cena jak za rok 2001 i ten przebieg. Najlepiej żebyś osobiście obejrzał auto, albo ewentualnie jeśli się chłopakom przy spocie uda obejrzeć to jeszcze lepiej, a najlepiej z OP-COMem.
Kierownica obszyta w paskudny sposób, zobacz jak wygląda na godz 6 :czerwona: była już skórzana, a przy tym przebiegu nie powinna wyglądać strasznie, skoro auto miało tylko dwóch właścicieli. Ciekawe co się na fotelach kryje pod tymi pseudo-pokrowcami.
Nie ma zdjęć deski rozdzielczej, ciekawe czy ma rysy. Trzeba obejrzeć dokładnie, ale obawiam się że środek mocno wyeksploatowany.
Dopytaj dokładnie kiedy założono gaz i przy jakim przebiegu, sprawdź papiery do instalacji, zapytaj do kiedy butla ma homologację.
Trochę za mało zdjęć i za słabe, żeby się dokładniej poprzyglądać.
Moja Zafira

Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...

Awatar użytkownika
Tunio999
Zafiromaniak
Imię: Wojtek
Auto: ex ZB 1.8 SPORT
Model: 2008
Oznaczenie silnika: Z18XER

#22 Post autor: Tunio999 »

Ogłoszenie nieaktualne - archiwum
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
- Albert Einstein

<<< Pozdrawiam Tunio999 >>>

Zablokowany

Wróć do „Archiwum ogłoszeń - Zafira A”