OPEL ZAFIRA 1.8 16V LIFTING *GWARANCJA* IDEALNA
Moderator: Tunio999
OPEL ZAFIRA 1.8 16V LIFTING *GWARANCJA* IDEALNA
Witam,
mam na oku Zafirę B z autokomisu w Zduńskiej Woli Prestige Cars.
Macie jakieś opinie na temat tego komisu dobre lub złe?
Czekam na pomoc!
Link do ogłoszenia http://allegro.pl/show_item.php?item=4847314371
Pozdrawiam
Jakku
PS Może ktoś już ją sprawdzał?
Temat poprawiłem - Rybka
mam na oku Zafirę B z autokomisu w Zduńskiej Woli Prestige Cars.
Macie jakieś opinie na temat tego komisu dobre lub złe?
Czekam na pomoc!
Link do ogłoszenia http://allegro.pl/show_item.php?item=4847314371
Pozdrawiam
Jakku
PS Może ktoś już ją sprawdzał?
Temat poprawiłem - Rybka
Ostatnio zmieniony 09 gru 2014, 19:19 przez jakku, łącznie zmieniany 1 raz.
Na początek poproś o vin, jeżeli podadzą w ogóle to można sprawdzać dalej. Autko ładne po szybkim przeglądnięciu zdjęć, ale dziwi mnie jedno-bardzo ładna czysta kierownica, jak nowa, a pedał sprzęgła dość wytarty, więc jeżeli to auto ma taki przebieg to miejski (co niestety wiąże się z kiepskim sprzęgłem, nagarem itp.), ale czy w miejskim przebiegu kierownica nie powinna być bardziej wytarta na całym jej obwodzie? Może się mylę i oględziny na żywo dają więcej informacji, ale jakoś nie lubię ofert, gdzie zdjęcia robi profesjonalny fotograf, gdzie auto jest wyplakowane itp.
- Kacperuch
- Zafiromaniak
- Imię: Kacper
- Auto: Skoda
- Model: Octavia2
- Oznaczenie silnika: 19BKC
To nie są chyba oryginalne felgi co? jeśli tak to nie rozumiem czemu się handlarz tym chwali, bo to akurat jest na minus albo Niemiec je zostawił, w co raczej wątpię, albo "prywatna osoba" to turek z komisu, albo sam polski handlowiec je już z innego konta sprzedał za lepsza kasę jak chinole. Krótkotrwałe ubezpieczenie, także zakładam, że niedawno sprowadzone to czemu nie na zimówkach? Taka moja dygresja. jeśli chodzi o blacharkę to ładnie się prezentuje na zdjęciach Ale patrząc na resztę aut za Zafirą, wszystkie się tak auta prezentują, także zwykła polerka. Ja jak wypucuję poją też się świeci jak psu jajca. pytaj o vin.
- cns80
- Zafiromaniak
- Imię: Patryk
- Auto: Renault
- Model: Espace4
- Oznaczenie silnika: J4BR
Tarcze i wydech chyba po wymianie. Jeśli to auto z Niemiec to dość szybko się ten wydech rozleciał.
Lakier jest po ewidentnej polerce i jeśli jest zbyt głęboko zatarty to będzie bardzo słaby i zaraz pojawią się odpryski.
Zastanawiam się też dlaczego w 2009 ma małe lusterka, bo chyba już powinien mieć duże. Pamięta ktoś jak ta zmiana wyglądała ? Czy może wychodziły równolegle ?
Jak je zepchnę ze skoczni w Zakopanem to może tak będzieŚrednie spalanie tego auta wynosi 7,5l /100km!!!
Lakier jest po ewidentnej polerce i jeśli jest zbyt głęboko zatarty to będzie bardzo słaby i zaraz pojawią się odpryski.
Zastanawiam się też dlaczego w 2009 ma małe lusterka, bo chyba już powinien mieć duże. Pamięta ktoś jak ta zmiana wyglądała ? Czy może wychodziły równolegle ?
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
"Wylizana" nieźle, na pewno po polerce. Moim zdaniem aż tak strasznie nie zniszczone gumy na pedałach, chyba że podmienione na świeższe Ja np strasznie te gumy ścieram u siebie
Ogólnie auto godne uwagi, ale zalecam ostrożność, dokładne sprawdzenie dokumentów i stanu podwozia.
Dla mnie minusem jest plastikowa kierownica, auto fajnie wyposażone, nawet w tempomat a kiera plastik
Ogólnie auto godne uwagi, ale zalecam ostrożność, dokładne sprawdzenie dokumentów i stanu podwozia.
Dla mnie minusem jest plastikowa kierownica, auto fajnie wyposażone, nawet w tempomat a kiera plastik
Moja Zafira
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
Idiotów na świecie jest niewielu, ale są tak sprytnie porozstawiani, że spotykasz ich na każdym kroku...
- Luko
- Mieszkaniec
- Imię: Łukasz
- Auto: Opel Zafira B 1.8
- Model: ZB
- Oznaczenie silnika: Z18XER
No w sumie tak, szyby z tyłu na korby... to taka "ulepszona" biedacns80 pisze:Nie "nawet" ale "tylko" tempomat. To jest bieda edition. Radio najprostsze, klima najprostsza. Jedynie poduszki i halogeny z dodatków ale ori alufelgi już wcięło.Luko_krk pisze:nawet w tempomat a kiera plastik
Moja Zafira